četvrtak , 28 septembra 2023
Početna / Vijesti / Društvo / Jubilarni memorijalni turnir „Vukoman Vule Tešović“

Jubilarni memorijalni turnir „Vukoman Vule Tešović“

 

Jubilarni deseti memorijalni turnir „Vule Tešović“održaće se, 25. juna, u MZ Brvenica, u selu Metaljka. Ovaj sportski turnir.

Turnir u malom fudbalu, u organizaciji NVO „Metaljka“, jedini je koji na seoskom području njeguje sportski duh i podsjeća na viteštvo mladog komšije Vukomana Tešovića, koji je kao pripadnik Vojske Jugoslavije, dao život za odbranu domovine u rejonu Košara.

-I ove godine tri najbolje ekipe dobiće prigodne nagrade i pehar. Sponzori takmičenja su Opština Pljevlja, Rudnik uglja, Termoelektrana, Prima soft, Velibor Zeko Tešović, Turistička organizacija Pljevlja, knjižara Best laser, fudbalski klubovi Rudar i Pljevlja. Medijski sponzori su RTPV i Pljevaljska novine. Zahvaljujemo svim sponzorima i pozivamo sve ekipe iz Pljevalja i okruženja da uzmu učešća i u igri fer pleja neka najbolji pobjedi. Pozivamo i sugrađane da dođu na turnir i provedu lijep dan – rekao je predsjednik NVO „Metaljka“ Radan Mrdak.

Druženje i sportska takmičenja u prelijepoj prirodi doprinose boljem imunitetu i njegovanju tradicije. Nekada je lopta bila omiljena „igračka“ svih generacija a danas je potrebna organizacija turnira i druženja da bi djeca umesto za „pametnim“ telefonom radije trčala za loptom.

Screenshot_20210722_101059_com.android.chrome

 

 

 

 

 

IMG-2bc949aaab6a29fb34ed1e603a599396-V

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Danas sunčano i lijepo vrijeme

U Crnoj Gori danas se očekuje sunčano vrijeme, a temperatura će dosezati do 25 stepeni. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.