utorak , 23 jula 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Kampanja CB Pljevlja- Mjesec prevencije u drumskom saobraćaju

Kampanja CB Pljevlja- Mjesec prevencije u drumskom saobraćaju

U skladu sa planskim mjerama i aktivnostima koje Uprava policije preduzima u cilju unapređenja stanja i bezbjednosti drumskog saobraćaja u Crnoj Gori,  policijski službenici CB Pljevlja u periodu od 15.11.2018. do 15.12.2018.godine realizuju preventivno-edukativnu kampanju pod nazivom „Mjesec prevencije u drumskom saobraćaju“

Kampanja će biti realizovana kroz tri faze, koje će se provoditi u sledećim vremenskim intervalima:

  1. Prvi dio će biti realizovan u periodu od 15.11.2018 do 25.11.2018.godine pod nazivom „Pušti neka zvoni“ i odnosiće se na zabranu korišćenja mobilnih telefona prilkom upravljanja vozilom.
  2. Drugi dio kampanjeće biti realizovan u vremenskom periodu od 26.11.2018. do 05.12.2018.godine pod nazivom „Pojas za sve“ i odnosiće se na obavezu korišćenja sigurnosnih pojaseva u svim sjedištima u vozilu.
  3. Treći dio kampanjeće biti realizovan u vremenskom periodu od 06.12.2018. do 15.12.2018.godine pod nazivom „Zimska oprema“ i odnosiće se kako na obavezu korišćenja zimske opreme tako i na prednosti njenog korišćenja

Posebno naglašavamo da tokom trajanja bilo kod dijela preventivno-edukativne kampanje vozači neće biti sanskionisani za prekršaje na koje se kampanja odnosi, osim u slučaju kad i nakon upozorenja, nastavi sa njegovim ponovnim vršenjem.

Preventivno-edukativna kampanja će biti realizovana  dva puta dnevno u trajanju od najmanje tri sata na frekventnijim magistralnim, regionalnim i lokalnim putevima.

CENTAR BEZBJEDNOSTI  PLJEVLJA

 NAČELNIK

 Dragan Slavulj

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

MINISTARKA PROSVJETE, NAUKE I INOVACIJA OTVORILA SAVREMENI KABINET U SREDNjOJ STRUČNOJ ŠKOLI

Ministarka prosvjete Anđela Jakšić Stojanović i ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić sa svojim …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.