četvrtak , 29 septembra 2022
Početna / Vijesti / Kultura / “Klara dogodilo se nešto neočekivano” na Velikoj sceni JU Centar za kulturu

“Klara dogodilo se nešto neočekivano” na Velikoj sceni JU Centar za kulturu

Pozorišna predstava “Klara dogodilo se nešto neočekivano”, biće odigrana u subotu 17. septembra na Velikoj sceni JU Centar za kulturu, sa početkom u 20 časova.

U predstavi igraju Aneta Tomašević (Klara), Ivan Tomašević (Daneš) i Aleksandra Ristić (Katuša). Tekst su pripremili Aneta i Ivan Tomašević, koji potpisuje i režiju ove predstave.

Pred nama izranjaju glumci – obični ljudi od krvi i mesa sa mnoštvom mana, sumnji, strahova, želja… Bračnih nesuglasica, životnih zabluda, prekasnih saznanja… Čitav preobražaj prati trauma i katarza glavnih junaka. Glumci stvaraju dirljivu komunikaciju i empatiju publike koja (neočekivano) postaje dio performansa. Sve vrijeme traje ta čudna intimnost i bliskost gledaoca i junaka predstave.

Ulaznice po cijeni od 1 euro možete preuzeti na biletarnici Centra za kulturu, u petak 16. septembra, od 12 do 20 časova, i u subotu 17. septembra, u terminu od 12 do 20 časova

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Margita Magi Stefanović – „neponovljiva princeza“ jugoslovenske rok scene

Sklonost prema muzici ćerka jedinica proslavljenog reditelja Slavoljuba Stefanovića Ravasija pokazuje već u osnovnoj školi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.