utorak , januar 26 2021
Početna / Vijesti / Politika / Koalicija „Da Pljevljima svane“: DPS će na otvaranju Doma kulture u političke svrhe iskoristiti djecu

Koalicija „Da Pljevljima svane“: DPS će na otvaranju Doma kulture u političke svrhe iskoristiti djecu

Suočena sa neminovnim porazom na nedjeljnim lokalnim izborima, Demokratska partija socijalista je za sjutra najavila „svečano“ predizborno otvaranje Doma kulture. Pljevaljski Dom kulture, u narodu poznatiji kao „Zavala“, poslužiće odlazećoj lokalnoj vlasti kao slamka spasa kojom će grčevito pokušati da sačuvaju svoje neslavno stečene političke pozicije sa kojih su poslednje četiri godine neprikosnoveno vladali Opštinom Pljevlja.

Obavještavamo sveukupnu javnost da je Dom kulture prazan i da u njemu nema ništa od potrebnog inventara koji bi omogućio preseljenje pljevaljskih ustanova kulture u pomenutu zgradu. Takođe napominjemo da Dom kulture nema upotrebnu dozvolu koju izdaju nadležne službe kao garant da se u njoj može nesmetano i bezbjedno raditi. Sva ova tragikomična situacija ne bi bila toliko skaradna, da predstavnici lokalne vlasti sjutra ne planiraju u političke svrhe zloupotrebiti pljevaljsku djecu predškolskog i školskog uzrasta. Zato najoštrije upozoravamo lokalne predstavnike režima da zloupotreba djece u političke svrhe podliježe krivičnoj odgovornosti. Pozivamo direktoricu predškolske ustanove „Eko bajka“ Abelu Popović i direktore pljevaljskih škola: Faika Muhovića, Albina Konda i Mervana Avdovića da će zloupotrebom djece u svrhu svog prljavog političkog marketinga na sebe preuzeti odgovornost direktnih izvršilaca krivičnih djela koja se najstrože kažnjavaju u skladu sa Krivičnim zakonikom Crne Gore.

Poštovani građani Opštine Pljevlja, ovim i sličnim nepočinstvima koje sprovodi lokalni odbor DPS-a u našem gradu možete se direktno suprotstaviti masovnim izlaskom na predstojeće lokalne izbore koji će se održati u nedjelju 27. maja.

SLOŽNO I ISKRENO NAPRIJED DA PLJEVLJIMA SVANE

ZAOKRUŽITE BROJ 4

 

Pres služba

Koalicije NSD-SNPCG-PzP „Da Pljevljima svane- složno i iskreno naprijed“

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

demokrate

Demokrate – Tužilaštvo hitno da ispita moguće koruptivne radnje u predmetu „Ekološka katastrofa na Ćehotini“

Imajući u vidu da je saopštenje Osnovnog suda u Pljevljima usmjereno na sadržaj reagovanja Demokratske …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *