sreda , 30 novembra 2022
Početna / Vijesti / Politika / Koalicija „Za budućnost Crne Gore“: „Čega se pametan stidi, tim se DPS ponosi“

Koalicija „Za budućnost Crne Gore“: „Čega se pametan stidi, tim se DPS ponosi“

Javiše se kupci ljudskih duša i trgovci ljudskim sudbinama. Isti oni koji su te iste ljude doveli u takav položaj oduzimajući im sve a pred izbore nudeći parče hljeba ali samo dok se isti ne završe. Naši stari su kazali: „Čega se pametan stidi, budala se ponosi“.

Za koaliciju „Za budućnost Crne Gore“ kažu da se skupila sa konca i konopca isti oni u čijim su redovima lopovi do lopova.

Vi preostali poslušnici odlazeće vlasti,

Nemojte vi od nas braniti Crnu Goru jer niti je više vaša niti je više volite. Na ovoj strani koja je suprotna vašoj su svi oni koje, gle čuda, nijeste uspjeli kupiti i potkupiti našim parama. Svaki glas našoj koaliciji biće čist kao suza i sa sveg srca. Da li vi smijete posvjedočiti da je takav slučaj i sa vama?

Vama bi bolje bilo da se ovih dana pozabaviti sastavima biračkih odbora jer se uveliko priča da i njih ne možete da sakupite. Vraća vam se ovih dana kao bumerang ona vaša “jedan zaposleni četiri glasa”. Vjerujemo da ste svjesni svoje nesvijesti pa se prebrojte na vrijeme jer se po ulicama našeg grada mogu vidjeti pocijepane članske karte vaše partije.

Na fotografiji koju ste komentarisali je roditelj našeg heroja sa Košara Predraga Peđe Leovca. Tu je i djevojka koja je vratila stipendiju režimu koji vi personifikujete. Da li vi u svojim redovima imate takve ljudske gromade ili ste ipak malo ljubomorni na nas. Imate li nešto loše da kažete za našeg nosioca liste? Jeste da je profesor mašinstva ali nije radijator kao vaš.

Vi preostali poslušnici odlezeće vlasti,

– možda da položite još jedan kamen temeljac za drugi blok TE i zgradu za penzionere,  aerodrom, cemantaru, bolnicu – izbori će,

– možda će ovih dana vaskrsnuti ako znate šta to znači, Građevinar, Prevoz, Trikotaža, Monter, Vojna fabrika, Prehrana, Zemljoradničke zadruge, Jakić…, izbori će,

– možda ćemo uvoziti radnu snagu – trebaće nam,  izbori će,

– put Kosanica-Glibaći-Bobovo zahtijeva popravku jer je po istom davno (prije tamo nekih izbora) položen asfalt – izbori će,

– rekultivacija rudničkih kopova je u završnoj fazi, Pljevlja su postala ekološka oaza, otvorićete gradski bazen, kupalište na Borovici a skijalište kad snijeg obijeli – izbori će, požurite.

I sve tako dok izbori ne prođu i ministri se vrate u Podgoricu.

Zato, ako vam je ostalo bar malo obraza i ljudskog dostojanstva, u šta sumnjamo, ostavite naše građane da slobodnim glasanjem izraze svoju političku volju jer ničija do zore nije gorela pa neće ni vaša.

Narodna koalicija „Za budućnost Crne Gore“

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

OIK Pljevlja: Neosnovan prigovor koalicije okupljene oko DPS

DPS sa svojim koalicionim partnerima BS, SD, i SDP-om podnijela je sinoć pola sata prije …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.