utorak , septembar 18 2018
Početna / Vijesti / Politika / Koalicije Za spas Pljevalja: Ne nudimo građanima šarene laže, već garantujemo bespoštednu borbu za naša prava

Koalicije Za spas Pljevalja: Ne nudimo građanima šarene laže, već garantujemo bespoštednu borbu za naša prava

Šef kriminogenog režima još jednom će posjetiti Pljevlja. Naravno, pred izbore, da obavijesti Pljevljake kako je sve spremno za veliki preporod. Baš kao i u ova dva navrata 2016. godine.

Tada nas je obavijestio kako gradnja drugog bloka Termoelektrane počinje u septembru 2016. godine, toplifikacija počinje zajedno sa Termoelektranom, pare za sanaciju deponija Maljevac i Gradac su stigle, Vektra Jakić će morati da plaća koncesije, a putevi će da se izgrade.

U septembru 2016. čak je označio i mjesto na kom će se graditi drugi blok Termoelektrane. I otvoriti nova radna mjesta. Ispostaviće se, ne u Termoelektrani, već u Čistoći. Uz partijsku knjižicu.

Koalicija Za spas Pljevalja ne daje Pljevljcima lažna obećanja, ne nudi građanima šarene laže, već garantuje bespoštednu borbu za naša prava, realna i ostvariva rješenja i potpunu posvećenost rješavanju prioritetnih problema našeg grada.

 

Saopštenje koalicije Za spas Pljevalja

 

Vladislav Bojović, dr Novica Stanić, Marko Milačić

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Nikola Rovčanin (1)

Rovčanin: U Rudniku uglja na snazi totalna politizacija

Činjenica da je „Rudnik uglja“ Pljevlja dobio novi odbor direktora u čijem su sastavu predsjednik …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *