ponedeljak , novembar 29 2021
Početna / Vijesti / Kultura / Koncert KUD „Volođa“ ipak u Domu kulture

Koncert KUD „Volođa“ ipak u Domu kulture

OBAVJEŠTENJE KUD „Volođa“

Usled oštećenja pozornice u sali Doma vojske Crne Gore koja je zbog kapaciteta da primi svu zainteresovanu publiku bila predviđena za osmomartovski program mladih članova KUD Volođa i gostiju programa (KUD Pljevlja, hor muzičke škole, mladi vokalni solisti itd…) planirani program biće priređen u Domu kulture 7. marta 2020. godine od 19 časova.

U skladu sa pravilnikom korišćenja Doma kulture ulaz na navedeni događaj biće moguć samo uz ulaznice u skladu sa brojem raspoloživih sjedišta u Domu kulture.

S obzirom na ograničeni kapacitet sjedišta u Domu kulture, ulaznice za osmomartovski program biće podijeljene prvenstveno svim roditeljima djece-učesnika programa.

Zahvaljujemo opštini Pljevlja koja je pomjerila svoj planirani i najavljeni događaj za 7. mart i omogućila da djeca pomenutih kulturnih pljevaljskih organizacija ipak izvedu planirani osmomartovski program. Sličan program biće repriziran veoma brzo u sali Doma vojske Crne Gore po završenoj rekonstrukciji pozornice za izvođenje programa.

U ime svih izvođača zahvaljujemo se na razumjevanju.

 

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

zadnja linija odbrane

Promocija drugog izdanja spomen-knjige „Zadnja linija odbrane“

U organizaciji „Udruženje boraca ratova od 1990. godine Pljevlja“, u saradnji sa patriotskim i kulturnim …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *