sreda , 24 jula 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Konsultativni sastanak o uređenju Ulice kralja Petra

Konsultativni sastanak o uređenju Ulice kralja Petra

sastanak nas

Juče je u sali SO održan konsultativni sastanak o uređenju Ulice kralja Petra gdje su u toku radovi na demontaži, rušenju, uklanjanju starih materijala i konstrukcija.

Na sastanku je bilo riječi o projektnim rešenjima, a prikazani su primjeri uređenih gradskih zona u gradovima u okruženju.

Sastanak je održan u cilju konsultovanja sa ljudima od struke kao i onih kojima je stalo do izgleda grada kako bi došli do najboljeg projektnog rešenja.

Mirko Đačić, predsjednik opšine,  pojasnio je  kakva su rešenja predviđena planom, šta se očekuje od izvođača radova i koje su njegove obaveze predviđene ugovorom.

– Osnovni sadržaj ugovora je novo popločavanje ulice. Prethodno prije rušenja i demontaža treba izvesti  radove na atmosferskoj kanalizaciji.To je ugovoreno sa  preduzećem “Ving”. Mi  smo se odlučili za asfaltiranu površinu kao podlogu. Kada se završe svi radovi oko instalacija, onda slijedi asfalt, pa na suvom pijesku se sve popločava. Sa preduzećem “Vodovod” smo ugovorili  ugradnju svih  instalacije vodovoda u Ulici kralja Petra – kazao je Đačić.

sastanak 3sastanak 2 (1)

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

MINISTARKA PROSVJETE, NAUKE I INOVACIJA OTVORILA SAVREMENI KABINET U SREDNjOJ STRUČNOJ ŠKOLI

Ministarka prosvjete Anđela Jakšić Stojanović i ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić sa svojim …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.