četvrtak , 29 septembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Kovačević sa „bronzanim“ košarkašima: Opština će pojačati podršku pljevaljskim sportskim klubovima i sportistima

Kovačević sa „bronzanim“ košarkašima: Opština će pojačati podršku pljevaljskim sportskim klubovima i sportistima

Predsjednik Opštine Pljevlja Rajko Kovačević primio je danas mlade pljevaljske košarkaše FIlipa Anđušića i Andriju Grbovića koji su u nedjelju uveče kao članovi mlade reprezentacije Crne Gore osvojili treće mjesto i bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u košarci za igrače do 20 godina.

Čestitajući mladim Pljevljacima na izuzetnom uspjehu predsjednik Opštine je najavio još sadržajniju podršku lokalne samouprave razvoju sporta u našem gradu.

„Ni ranije nije izostajala podrška opštine radu sportskih klubova. Podršku ćemo povećati, pogotovo mladim sportistima i razvoju sporta“, kazao je Kovačević uručivši mladim košarkašima zahvalnice Opštine Pljevlja i simbolične novčane nagrade od po 500 eura.

Predsjednik opštine je na prijemu, kojem su prisustvovali i tim menadžer Borko Brković ipomoćni trener Radojica Petrić, istakao značaj sporta i vrhunskih sportskih rezultata za promociju države, rodnog grada i sportskih klubova.

Izvor-pljevlja.me

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Pljevlja dobila novo izletište – Pametno jezero. Kovačević, ovo je samo jedan od naših ekoloških projekata

Predsjednik Opštine Pljevlja Rajko Kovačević i ambasadorka Republike Bugarske u Crnoj Gori Meglena Plugčijeva svečano su danas u otvorili …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.