sreda , 24 jula 2024
Početna / Vijesti / Kultura / Kulturno – zabavno veče Srednje stručne škole

Kulturno – zabavno veče Srednje stručne škole

Učenici Srednje stručne škole u saradnji sa profesorima priredili su kulturno – zabavno veče, sa bogatim i raznovrsnim programom.

Anđela Leovac, predsjednica Učeničkog parlamenta istakla je da prilikom proslave dana Škole, 18. novembra, nije bilo vremena da svi učenici pokažu svoje sposobnosti. Ovo veče je bilo način da se iskaže nadarenost više od 60 učenika SSŠ koji su nastupili u prepunom Domu Vojske, 26. decembra.

Oni su pjevali uz instrumentalnu pratnju ili snimljenu muziku, recitovali, igrali u skeču, zabavljali publiku u vidu “stend ap” komedije, repovali, izvodili instrumentalne kompozicije na više različitih instrumenata. Smjenjivale su se  narodne i starogradske pjesme, balade, rokenrol…

Nastupilo je i dvadesetak učenika koji igraju u KUD Pljevlja, koji su u narodnim nošnjama izveli Šumadijske igre. Tu je bio i djevojački hor Srednje stručne škole od petnaestak članica, osnovan ove godine, kojim je dirigovao profesor Belis Pojatić.

Učenici su predstavili veliku raznovrsnost svojih zanimanja i zabavljačkih sposobnosti. Veče je organizovano na podsticaj Učeničkog parlamenta u saradnji sa upravom škole.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Zvezdin karavan 1. juna u Pljevljima, istog dana i humanitarni koncert

Karavan Fudbalskog kluba Crvena Zvezda dolazi u Pljevlja. Pljevaljski ogranak navijačkog kluba „Delije“ poziva vas …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.