sreda , 28 septembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / “Legalis” doprinio neformalnom obrazovanju mladih

“Legalis” doprinio neformalnom obrazovanju mladih

NVO “Legalis” realizovala je projekat “Osnaživanje mladih kroz neformalno obrazovanje”. Cilj projekta je bio povećanje neformalnog obrazovanja kod mladih sa područja opštine Pljevlja a ciljna grupa nezaposlena mlada lica uzrasta od 18 do 30 godina.

Glavna aktivnost projekta je dvomjesečni kurs španskog jezika – početni nivo (A1), koji je vodila profesorica Dijana Jurić  a kurs je pohađalo šest osoba. Nakon sprovedenog testiranja polaznici kursa su dobili i uvjerenja o uspješno završenom početnom kursu španskog jezika. Nagrada za prvo mjesto (tablet uređaj) pripala je Tatjani Đurović. Mladi polaznici zadovoljni što im se pružila prilika da savladaju osnove omiljenog jezika koji im može biti od pomoći u poslovnim mogućnostima koje su veće sa znanjem stranog jezika.

Projekat je podržan od stane oštine Pljevlja, a kroz konkurs za raspodjelu novčanih sredstava nevladinim organizacijama.

Legalis polaznici španskogTatjana ĐurovićLegalis uvjerenje

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Pljevlja dobila novo izletište – Pametno jezero. Kovačević, ovo je samo jedan od naših ekoloških projekata

Predsjednik Opštine Pljevlja Rajko Kovačević i ambasadorka Republike Bugarske u Crnoj Gori Meglena Plugčijeva svečano su danas u otvorili …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.