subota , 20 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / Lekić: KLIZALIŠTE OTIŠLO U FEBRUARU – DPS IDE U MAJU

Lekić: KLIZALIŠTE OTIŠLO U FEBRUARU – DPS IDE U MAJU

Potpisivanje ugovora za izradu idejnog projekta ekološke rekonstrukcije I bloka Termoelektrane Pljevlja između elektroprivrede Crne Gore i Njemačke kompanije „STEAG Energy Services“, obećanje rekonstrucije I bloka TE i rekultivacije deponije „Maljevac“ je samo još jedna od predizbornih farsi i laži DPS-a.

Ovakve brutalne, bezočne predizborne laži i obećanja Pljevljacima govore šta DPS misli o nama, kako nas cijene i uvažavaju.

Poštovani građani Pljevalja prije svih novih obećanja treba gospoda iz DPS vlasti da odgovore Pljevljacima šta je sa dosadašnjim obećanjima još od davne 2006.godine pa do danas:

Šta je sa obećanjem Mila Đukanovića, današnjim predsjedničkim kandidatom DPS-a koji je kao predsjednik Vlade prilikom posjete Pljevljima 11. jula 2016.godine obećao početak izgradnje II bloka TE Pljevlja u septembru iste godine?

Šta se desilo sa ugovorom između elektroprivrede Crne Gore i češke kompanije „Škoda Praha“ o izgradnji II bloka TE Pljevlja potpisan 29.septembra 2016.godine koji je vrijedan 324,5 miliona evra?

Šta je sa obećanjem Mila Đukanovića iz 2012.godine da će otvoriti 40.000 novih radnih mjesta?

Šta je sa izgradnjom 23 km puta Kosanica-Glibaći-Bobovo koji je obećao u predizbornoj kampanji Milo Đukanović 2006.godine kao tadašnji premijer a današnji kandidat za predsjednika Crne Gore?

Šta je sa obećanjem Predsjednika opštine Mirka Đačića od 11.jula 2016.godine da će početi realizacija projekta toplifikacije grada Pljevalja i unapređenja životne sredine?

Šta je sa realizacijom velikih projekata u rudarstvu i drvnoj industriji koje je obećao aktuelni predsjednik opštine Pljevlja, Mirko Đačić?

Šta je sa izgradnjom aerodroma na Đulinoj guki u Pljevljima, koji je obećan  još davne 2006.godine?

Šta je sa obećanom izgradnjom pruge koja bi povezala Pljevlja sa prugom Beograd-Bar?

Šta je sa realizacijom projekta izgradnje zatvorenog i otvorenog gradskog bazena vrijednog oko 2,5 milona eura?

Šta je sa projektom uređenja gradske pijace, vrijednim oko četiri milona eura, koji je podrazumijevao izgradnju modernog poslovnog centra umjesto postojećih privremenih objekata?

Šta je sa izgradnjom biciklističkih staza u našem gradu koje je obećao Filip Vuković?

Sadašnja lokalna samouprava nije uspjela da realizuje ni nekoliko manjih projekata iz strateškog plana, kao što je uređenje Boroviškog jezera i kupališta za koje je trebalo da se izdvoji oko 20.000 eura.

Ministarstvo prosvjete najavilo je prije par godina izgradnju vrtića u Pljevljima na Gukama, a do danas radovi još nijesu ni započeti.

Akademski centar čija je rekonstrukcija skupo koštala građane je zatvoren, a otvoren fakultet „iza Tulbeta“.

„Luksuzna fontana“ koju je predsjednik opštine dugo najavljivao „sija“ u centru Pljevalja i baca mlazove čiste vode koju građani plaćaju po visokim cijenama.

 

Poštovani građani, od svih obećanih projekata, jedino su realizovali klizalište na gradskom trgu koje je iznajmljeno od jedne beogradske firme u iznosu od 27.000 eura.

Klizalište je „otišlo“ u februaru mjesecu a u maju mjesecu ide i sadašnja vlast  i to sigurnim korakom!

 

 

 

PREDSJEDNIK OO NOVE SRPSKE DEMOKRATIJE PLJEVLJA

MILAN MIJO LEKIĆ

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.