subota , 30 septembra 2023
Početna / Vijesti / Politika / Lekić: Objavićemo spisak Pljevljaka koji su za 50 do 150 evra prodali lična dokumenta

Lekić: Objavićemo spisak Pljevljaka koji su za 50 do 150 evra prodali lična dokumenta

Ovih dana u Pljevljima došli smo do informacija čak i neoborivih dokaza da je aktuelni režim počeo da trguje sa ličnim kartama. Tačnije pod prijetnjama i ucjenama od ljudi oduzimaju njihova lična dokumenta prije toga ucijenivši ih da će neko njima blizak ostati bez posla ako to ne urade.
A ima i onih koji DOBROVOLJNO prodaju svoj lični dokument za 50-100€!
Mi smo dobili jedan deo spiska i fotografija ličnih dokumenata koja su „otkupljena“ i po kojoj cijeni u Pljevljima i garantujemo da ćemo sve objaviti da bi se komšije, rođaci i prijatelji upoznali sa OSOBAMA koje su za 50-100-150€ prodali svoje lične dokumente samim tim počinili krivično djelo, kako oni što su prodali, tako i oni koji su otkupili ista, a najgore od svega za tričavih 50€ su prodali svoju dušu đavolu.
Ovim putem stavljamo svima doznanja da znamo gde vam se nalazi „otkupna stanica“ u naselju Potrlica u Pljevljima, kao i vršioce tih djela sa čim će javnost biti upoznata blagovremeno kao i sa spiskom onih koji su dali svoj lični dokument za 50€ i tako postali jeftiniji od OVCE!
Dragi sugrađani, vi koji se dvoumite da prodate svoj dokument ovoj sekti zvanoj dps, RAZMISLITE JOŠ JEDNOM DA LI ŽELITE DA SE VAŠE IME NAĐE NA LISTI ONIH KOJI SU PRODALI OBRAZ, VJERU, POTOMKE I BUDUĆNOST SVOJE DJECE ZA 50€?! DA LI ŽELITE DA DOVEDETE SEBE DA TIM DJELOM STAVITE SEBI PEČAT DA STE NIŠTA ROBA I DA JE OVCA SKUPLJA OD VAS?!
Ne dozvolite da padnete pod ucjenama i pritiscima i iskoristite svoje građansko pravo i IZAĐITE NA IZBORE 30-og AVGUSTA I GLASAJTE ZA SVOJU SLOBODU!!!
SAČUVAJTE VAŠ OBRAZ I VAŠU ČAST!
NE DOZVOLITE DA VAS SE POKOLJENJA STIDE I KAČE NA STUB SRAMA!
Presjednik OO NSD Milan Mijo Lekić

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

DPS: Sveštenstvo SPC da ne narušava sekularnost Crne Gore miješanjem u poslove koji nijesu u njegovoj nadležnosti

Nakon što je episkop mileševski SPC Atanasije pozvao odbornike u Pljevljima da sjutra glasaju za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.