sreda , 12 juna 2024
Početna / Vijesti / Politika / Lekić sumnjiči poslovodstvo „Grijanja“ za prekomjerno trošenje uglja

Lekić sumnjiči poslovodstvo „Grijanja“ za prekomjerno trošenje uglja

Ne drže ložači i radnici kotlarnice 3000 građana, korisnika usluge grijanje, u položaju taoca, kako Vi kažete, već ih drži poslovođa Mišo Popović koji je upravo od tih radnika prijavljen za krađu uglja i osumnjičen od Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima da je u poslednje vrijeme potkradao  korisnike usluga i rukovodstvo Grijanja, i Vaš najbliži saradnik, potpredsjednik Avdović, koji su ga svo vrijeme podržavali.

Da nije bilo uticaja na rukovodstvo Grijanja od strane potpredsjednika Avdovića, da je rukovodstvo Grijanja preduzelo mjere prema Mišu Popoviću, one koje propisuje Opšti i Granski kolektivni ugovor, ložači bi i pored činjenice da ne primaju, ionako bijedne plate, radili svoj posao kao što su to radili i ranije.

Gospodine predsjedniče, ne griješite dušu, ne preduzimajte kaznene mjere prema ložačima, sasvim su dovoljno kažnjeni što obavljaju težak posao za tako niske plate koje su istovremeno i neredovne.

Oslušnite korisnike usluga, ne lomite preko koljena, možda su korisnici u pravu kada sumnjaju da su potpredsjednik Avdović i vršilac dužnosti direktora Mila Vasilijević, umiješani u ovaj prljavi posao sa Mišom Popovićem.

Provjerite, predsjedniče, iz kojih razloga rukovodstvo Grijanja krije informacije o količinama potrošenog uglja u grejnim sezonama 2016/2017; 2017/2018, 2018/2019.

Provjerite, gospodine predsjedniče, da li je grejna sezona 2018/2019 bila tako hladna da je bilo potrebno potrošiti oko 400 tona uglja više nego prosječno u prethodnim grejnim sezonama i kako su u pomenutoj grejnoj sezoni zadovoljni korisnici usluga sa prižanjem usluge grijanja.

Provjerite iz kojih razloga je postavljena nadzorna kamera u prostorijama kotlarnice a ne na bunker.

Provjerite, predsjedniče, zbog čega je Nebojša Ćosović, tadašnji tehnički direktor, morao napustiti posao, ostati „na ledini“ bez parčeta hljeba. Provjerite da li ga je ovaj trojac Avdović – Vasilijević – Popović otjerao  zbog ostvarenja svojih ličnih interesa.

Još jednom Vas pozivam, gospodine Goluboviću, ne udarajte po tanjem kraju, zmija se u glavu bije!

PREDSJEDNIK OO NSD PLJEVLJA

Milan Mijo Lekić

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

„Srpski narod protiv namjere da se izglasa njegova navodna genocidnost“

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić poručio je uoči današnje Sjednice Ujedinjenih nacija na kojoj …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.