četvrtak , 22 februara 2024
Početna / Vijesti / Politika / Lekić: U Crnoj Gori se hapse, zatvaraju i kažnjavanju slobodoumni ljudi

Lekić: U Crnoj Gori se hapse, zatvaraju i kažnjavanju slobodoumni ljudi

Lopovskoj, kriminalizovanoj, diktatorskoj, izdajničkoj vlasti malo je bilo što su opljačkali, obrukali i osramotili Crnu Goru već nastoje i da ukinu i slobodu govora.

Mimo volje 85% naroda Crne Gore, kako je i sam premijer, Duško Marković priznao, uveli su Crnu Goru u NATO alijansu, vjekovnu neprijateljsku organizaciju Crne Gore; Izmislili su farsu „državni udar“, priznali su lažnu državu Kosovo, glasali su za učlanjenje u UNESKO lažne države Kosovo, glasali su za učlanjenje lažne države Kosovo u Interpol, poslali su trojicu oficira u lažnu državu Kosovo kako bi se borili protiv Srba i srpskog naroda, poslali su vojnog atašea, Mašulovića na proslavu „Oluje“, najvećeg genocida i pogroma nad srpskim narodom, odabrali su za strateškog partnera Šiptare i Hrvate a Srbe i srpski narod proglašavaju okupatorima; Napravili su pakt sa Šiptarima, Hrvatima i vladom Makedonije protiv Srba i srpskog naroda kako prizna vicepremijer lažne države Kosovo, Enver Hodžaj. Sprovode proustašku politiku, politiku Sekule Drljevića, Savića Markovića Štedimlije, Alojzija Stepinca, Mila Budaka, Jevrema Brkovića i drugih ustaških ideologa.  Uveli su sankcije Ruskoj federaciji, dokazanim i vječitim prijateljima Crne Gore.

Sve im je to izgleda malo bilo, krenuli su da hapse, zatvaraju i kažnjavaju slobodoumne ljude Crne Gore. Hapšenje poslanika Nebojše Medojevića, iz zasjede, u sitnim noćnim satima i prijetnja sa istom sudbinom Milanu Kneževiću protivno Zakonima i Ustavu Crne Gore, što je danas potvrdilo i vijeće Ustavnog suda,  imalo je za cilj da se poruči građanima kakva sudbina i njih može zadesiti ukoliko pokušaju da iznesu svoja mišljenja i stavove.

Mogu da zatvaraju, hapse i kažnjavaju, ali će ipak Crna Gora iz dana  u dan imati sve više slobodnih ljudi i boraca za tradicionalnu njegoševsku i Sv.Petra Cetinjskog Crnu Goru!

PREDSJEDNIK OO NSD PLJEVLJA

Milan LEKIĆ

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Vraneš kod Vučića: Dobri odnosi dvije države najveći interes Pljevljaka

Vraneš je zahvalio na naporima koje čini rukovodstvo Srbije na čelu sa predsjednikom Vučićem, kako …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.