petak , 21 juna 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Maloljetnik će krivično odgovarati zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, kod jedne osobe pronađen kratež

Maloljetnik će krivično odgovarati zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, kod jedne osobe pronađen kratež

„Sumnja se da je ovaj maloljetnik, 7. jula, nanio povredu oštećenom mladiću na način što je sačekao da izađe iz jednog objekta i zadao mu udarac u predjelu glave, a kojom prilikom je oštećeni zadobio tešku tjelesnu povredu u vidu loma vilice“

Maloljetnik star 17 godina će krivično odgovarati zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

„Sumnja se da je ovaj maloljetnik, 7. jula, nanio povredu oštećenom mladiću na način što je sačekao da izađe iz jednog objekta i zadao mu udarac u predjelu glave, a kojom prilikom je oštećeni zadobio tešku tjelesnu povredu u vidu loma vilice“, navodi se u saopštenju.

Osim toga, pljevaljska policija je, tokom aktivnosti sprovedenih u cilju pronalaska oružja u ilegalnom posjedu, izvršila pretres na jednoj lokaciji koju koristi Z.Š. (71) iz Pljevalja, a kojom prilikom je pronađeno i oduzeto ručno pravljeno dvocijevno oružje – kratež“, dodaje se.

Iz UP su zaključili da će se nadležni državni tužilac o eventuanoj pravnoj kvalifikaciji izjasniti nakon vještačenja u Forenzičkom centru.

Izvor-vijesti

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Predsjednik Skupštine CG Andrija Mandić posjetio Srednju stručnu školu u Pljevljima

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić danas je posjetio Srednju stručnu školu (SSŠ), razgovarao sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.