četvrtak , maj 28 2020
Početna / Vijesti / Politika / MANDIĆ: SIMOVIĆ ODGOVORAN AKO BUDE SMRTNIH SLUČAJEVA 

MANDIĆ: SIMOVIĆ ODGOVORAN AKO BUDE SMRTNIH SLUČAJEVA 

Nakon izjave potpredsjednika Vlade CG, Milutina Simovića, u kojoj odbija pomoć i donaciju republike Srbije, u vidu 5 respiratora, oglasio se poslanik Demokratskog fronta, Andrija Mandić

Moram reći da sam šokiran izjavom Milutina Simovića da Crna Gora odbija respiratore koje je Srbija spremna da ustupi našem zdravstvenom sistemu. Ne mogu da vjerujem da mržnja ide do te mjere da se odbija mogućnost spasavanja života građana Crne Gore zato što ne volite Srbiju ili Andriju Mandića.

Ako, ne daj Bože, budemo u narednim danima imali smrtne slučajeve u Crnoj Gori, porodice treba da odu i duže za to direktno Milutina Simovića, zbog ovog suludog poteza.

Simović i ljudi iz vrha režima znaju da njima i članovima njihovih porodica ne mogu zafaliti respiratori i zato im je lako da se ovako ponašaju, jer ovakvim njihovim ponašanjem mogu biti pogođeni samo obični građani Crne Gore dok oni kao „elita“ imaju obezbjeđene sve uslove.

Na kraju želim da se zahvalim Aleksandru Vučiću što je postupio kao srpski lider, državnički odgovorno ali i ljudski i pošteno.

Fotografija korisnika Demokratski front
izvor: fejsbuk/demokratski front

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

so 5 jun

SJEDNICA SO ZAKAZANA ZA 5.I 6. JUN

Sjednica lokalnog parlamenta, koja je odložena zbog pandemije virusa korona, održaće se 5. i 6. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *