sreda , 12 juna 2024
Početna / Vijesti / Politika / Mandić u Pljevljima: DPS pred nestajanjem, okrenuti se budućnosti i pomirenju

Mandić u Pljevljima: DPS pred nestajanjem, okrenuti se budućnosti i pomirenju

Crna Gora treba da se okrene budućnosti i pomirenju, jer je bilo dosta podjela koje su nas vukle na dno, kazao je predsjednički kandidat Demokratskog fronta Andrija Mandić tokom posjete Pljevljima.

Koalicija Za budućnost Crne Gore je 30. avgusta 2020. godine porazila autokratski režim Mila Đukanovića. Do toga dana živjeli smo u nedemokratskom društvu, pod režimom koji nas je proganjao i maltretirao. U takvoj atmosferi mi smo bili prinuđeni da se branimo i borimo za opstanak naše zajednice i onih vrijednosti Crne Gore koje su bile ugrožene“, naveo je Mandić, kako se navodi u saopštenju Medijskog tima tog predsjedničkog kandidata.

Mandić je kazao da je nakon izbora 30. avgusta 2020, kada nije bio poslanik, razgovarao „sa hiljadama ljudi“ i da su „gotovo svi oni bili jedinstveni u jednom“ – da sada Crna Gora treba da se okrene budućnosti i pomirenju, jer je „bilo dosta omraza i podjela koje su nas vukle na dno“.

„Zato je i ono što govorimo u skladu sa tom činjenicom, jer smo mi oni koji odlučuju, a mi sigurno nećemo da se ponašamo kao DPS”, rekao je Mandić.

Vrh DPS-a će, vjeruje, „odgovarati za kriminal i korupciju“.

“Ali, mi nećemo da progonimo glasače te partije, već da im pružimo ruku i pozovemo da se priključe politici pomirenja i budućnosti. Mi smo optimisti, vjerujemo da oko tih vrijednosti možemo ujediniti Crnu Goru i biti uspješni, kao sto je to danas EPCG, Rudnik uglja ili Morsko dobro. Želimo da gradimo budućnost za sve građane Crne Gore”, poručio je Mandić.

Izvor-vijesti

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

„Srpski narod protiv namjere da se izglasa njegova navodna genocidnost“

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić poručio je uoči današnje Sjednice Ujedinjenih nacija na kojoj …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.