četvrtak , februar 25 2021
Početna / Vijesti / Društvo / Matursko veče gimnazijalaca

Matursko veče gimnazijalaca

Odavno su najljepši događaji u Pljevljima maturske večeri. Mnogobrojna publika, mladi i stari strpljivo su čekali svoje prinčeve  i princeze da maturskom šetnjom zvanično zakorače u svijet odraslih. Maturanti su blistali ljepotom i elegancijom , svečanim toaletama, frizurama a djevojke i šminkom i zanosnim i glamuroznim haljinama. Svaki detalj bio je na mjestu. Popodnevni kratki pljusak nije ni najmanje umanjio sjaj gimnazijalaca koji su večeras, tačno u 19 i 30 sati prošetali od Gimnazije „Tanasije Pejatović“ do Hotela Pljevlja.

Koliko je publika pomno pratila svaki detalj vidjelo se i po tome da je izostao maturski aplauz za naše lijepe maturante koji su tokom školovanja osvajali znanja i prva mjesta na takmičenjima iz mnogih predmeta.

Po riječima direktora Gimnazije Dragana Zukovića ove godine maturiralo je 109 učenika.  Odličan uspjeha imalo je 48 učenika , od čega je 28 učenika sa diplomom Luča, a 36 je bilo vrlodobrih. Direktor Zuković je svima čestitao maturu i poželio mnogo uspjeha u daljem školovanja i u životu.

Svečani i radosni noćas su bili i profesori Gimnazije koji su izveli još jednu uspješnu genaraciju učenika.

matura obojeMaturanti Gimnazije 19matura Dimitrijematura 19matura početakprofesori Gimnazije 2019.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Zgarište

Požar u Boljanicima, izgorela pojata i štala

Neuobičajeno za zimsko doba ali u selu Boljanici danas su u požaru izgorela dva objekta …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *