subota , 20 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / MILAČIĆ IZ PLJEVALJA: BAVIMO SE RJEŠENJIMA, A NE PRAZNIM PRIČAMA

MILAČIĆ IZ PLJEVALJA: BAVIMO SE RJEŠENJIMA, A NE PRAZNIM PRIČAMA

 

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić boravio je u radnoj posjeti Pljevljima gdje je zajedno sa Političkim direktorom Prave Željkom Savovićem prisustvovao sastanku predsjedništva Pokreta za Pljevlja na čijem čelu se nalazi dr Novica Stanić. Podsjećamo, Pokret za Pljevlja sa komplentnim članstvom nedavno je pristupio Pravoj Crnoj Gori.

Milačić se na samom početku zahvalio dr Staniću i ostalima na posvećenom radu i širenju ideje Prave Crne Gore u Pljevljima, kao i na političkom iskustvu koje su donijeli Pravoj Crnoj Gori.

Milačić je naglasio da je cilj Prave Crne Gore u narednom periodu, osim promovisanja ideje Njegoševe Crne Gore i građenja mostova mira, inteziviranje širenja partijske infrastrukture u svim djelovima Crne Gore, pa i u Pljevljima gdje Prava Crna Gora ima značajan potencijal.

„Iskusni tim na čelu sa doktorom Stanićem na prethodnim lokalnim izborima osvojio je dva odbornička mandata što govori da naša ideja u Pljevljima ima ozbiljan potencijal, što nas motiviše da u narednom periodu radimo na stvaranju još jačeg opštinskog odbora u ovom gradu. S obzirom da su Pljevlja nekada bila sinonim razvoja Crne Gore, a danas grad koji polako umire i iz koga se samo odlazi, Prava će u narednom periodu raditi sve kako bi se ta praksa zaustavila i kako bi se u Pljevljima obezbijedili uslovi za život i rad, prvenstveno mladih ljudi.“ istakao je Milačić.

Milačić je naglasio da Prava Crna Gora neće učestvovati u unutar-opozicionim svađama, već da će konkretno, na terenu, svojim primjerom prezentovati zrelu i odgovornu politiku, fokusirano se baviti rešenjima, a ne praznim pričama kojih je u poslednje tri decenije previše.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.