ponedeljak , 25 septembra 2023
Početna / Vijesti / Politika / Milinković:Bila mi je čast i zadovoljstvo biti na čelu partije koja je uvijek bila i jeste pokretačka snaga ne samo demokratskog već i cjelokupnog društvenog razvoja Pljevalja i Crne Gore

Milinković:Bila mi je čast i zadovoljstvo biti na čelu partije koja je uvijek bila i jeste pokretačka snaga ne samo demokratskog već i cjelokupnog društvenog razvoja Pljevalja i Crne Gore

Uvaženi sugrađani,
Izgleda da ćutanje ne može da demantuje nesuvisle objave i atak na mene i moju porodicu gdje prednjače Pokret za Pljevlja i njihov odbornik Božidar Bajić jer je nažalost u našem društvu postala praksa da se količina istine mjeri jačinom decibela onih koji su spremni radi poiltikanstva i sitnih političkih poena da uruše integritet svakog od nas.
Ja, Vlade Milinković sav svoj životni i radni vijek gledao sam da živim časno i odgovorno i tako sam se ponašao na svim pozicijama koje sam obavljao. Nikako drugačije nisam ni obavljao funkciju predsjednika Opštinskog odbora Demokrtaske partije socijalista u Pljevljima. Bilo mi je čast i zadovoljstvo biti na čelu partije u našem gradu koja je uvijek bila i jeste  pokretačka snaga ne samo demokratskog već i cjelokupnog društvenog razvoja Pljevalja i Crne Gore. O periodu na čelu Opštinskog odbora će da sude vrijeme kao i članovi i simptaizeri DPS -a ali i svi oni koji su bili uključeni u politički život naše sredine. Ono što sam ja uradio  kao odgovoran čovjek, a što nažalost nisu imali snage da urade mnogi lokalni opozicioni lideri, jeste podnošenje ostavke na mjesto predsjednika nakon rezultata naše partije u Pljevljima  koji nije bio dobar. To smatram odgovornim i logičnim potezom svakoga ko vodi neku organizaciju a ista ne ispuni zacrtani cilj.
I onda počinje salva grubih uvreda i neistina od strane vječitih političara koji su iza sebe naredali desetine poraza I nikada im nije palo na pamet da se zapitaju da li je greška u njima samima već su uvijek tražili izgovor kod drugih. E to je raziika između nas i njih. To se ponajbolje vidi ovih zadnjih par mjeseci kad smo im mi iz Demokratske partije socijalista pokazali šta je demokratija i kako se voli  svoja država, brane i njeguju  demokratske tekovine koje smo gradili svih ovih godina.
Posebno me pogađaju laži i klevete oko mog navodnog zaposlenje u  Rudniku uglja Pljevlja . Puna i jedina istina je da sam ja od septembra 2018. godine član odbora direktora u navedenoj kompaniji a ne nikako u bilo kom drugom radnom angažmanu. Inače sam radno anagažovan od 1998. godine u Poreskoj upravi Crne Gore u Pljevljima  gdje sam i dalje u radnom odnosu.
Možda bih sve ovo i još jednom prećutao ali iznošenje grubih neistina po pitanju školovanja moje ćerke, inače uspješnog studenta Elektrotehničkog fakulteta u Podgorici i dobitnika Luče kao i ostalih prestižnih priznanja, na šta sam posebno ponosan, je velika uvreda ne samo za mene kao roditelja već za sve roditelje ali i naše mlade generacije koje su budućnost naše države.
Sve ostale insinuacije i podvale na račun mene i moje porodice neka služi na čast “ljudskim gromadama” koji se bave sa mnom. Zato ih sve pozivam neka se dobro zamisle pred Bogom i ljudima ako im je išta od obraza ostalo a ja ću sigurno svjetla obraza da koračam mojim Pljevljima za čije dobro ću se svesrdno zalagati kao član Demokratske partije socijalista, kao porodičan čovjek ali prije svega kao Čovjek.
Vlade Milinković, saopštenje za javnost

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Još nema dogovora, novi sastanak kad se Milatović vrati iz SAD

Novi sastanak predstavnika partija koje pregovaraju o formiranju 44. Vlade održan je sinoć u Podgorici, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.