nedelja , maj 22 2022
Početna / Vijesti / Ekonomija / Miroslav Kožul je novi član Odbora direktora Erste

Miroslav Kožul je novi član Odbora direktora Erste

Miroslav Kožul je novi član Odbora direktora Erste Bank AD Podgorica, odluka je Skupštine akcionara koja je potvrđena odobrenjem od Centralne banke Crne Gore.

Kožul posjeduje opsežno znanje i bogato iskustvo u bankarstvu iz oblasti poslovanja sa različitim profilima klijenata. Redovan je učesnik brojnih usavršavanja, član stručnih udruženja, gost-predavač na stručnim skupovima iz oblasti finansija i bankarstva, a povremeno i autor u stručnim časopisima.

Završio je studije usmjerenja Finansije i računovodstvo na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.Karijeru u bankarstvu počinje zahvaljujući pripravničkom programu EDUCA 1995. godine u Zagrebačkoj banci, u kojoj je tokom dvije decenije bio na različitim upravljačkim pozicijama. U Erste&Steiermarkische bank d.d. Rijeka dolazi 2014. godine, na mjesto direktora Sektora za upravljanje kreditnim rizikom nadležnog za korporativne klijente. Već naredne godine je imenovan za direktora Sektora za upravljanje kreditnim rizikom za sve klijente banke, što je funkcija koju i dalje obavlja u Erste&Steiermarkische bank d.d. Rijeka.

U Odboru direktora Erste Bank AD Podgorica su: Christoph Schoefboeck – predsjednik, Michaela Hasslacher-Glavanovits – zamjenica predsjednika, Borislav Centner, Slađana Jagar i Miroslav Kožul.

Miroslav Kožul 1 (2)

 

 

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

nikola i lucic izdvojena

POTPISIVANJEM UGOVORA IZMEĐU EPCG I UPRAVE JAVNIH RADOVA ZAPOČETA REALIZACIJA PROJEKTA TOPLIFIKACIJE PLJEVALJA

Danas je u prostorijama TE “Pljevlja” (TEP) potpisan ugovor između Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i Uprave …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *