četvrtak , 23 maja 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Mladen Dragašević šef katastra u Pljevljima

Mladen Dragašević šef katastra u Pljevljima

Kako prenosi portal Pvsvitanje nekadašnji VD direktora DOO Vodovod Mladen Dragašević imenovan je za načelnika Uprave za nekretnine PJ Pljevlja. Inače Uprava za nekretnine koje je u nadležnosti Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine na čijem je čelu Pljevljak Janko Odović.

Dragašević je obavljao funkciju VD direktora do 19. juna prošle godine. U oktobru 2022. godine, pet radnika DOO Vodovod, Luka Grdinić, Srđan Popović, Enis Softić, Nenad Lončar i Milan Anđelić, koji su dobili su rješenja o privremenom raspoređivanju na druga radna mjesta u trajanju od trideset dana, optužilo ga je da je to urađeno zbog tadašnjih lokalnih izbora jer su odbili da potpišu podršku Demokratskoj partiji socijalista, čij je, tada, kadar bio Dragašević, a koja je tada sa koalicionim partnerima bila na valasti u Pljevlima. Uz radnike su stale sindikalne organizacije preduzeća.

Dragašević je kasnije optužio je dvojicu predsjednika Sindikalnih organizacija preduzeća Jovana Bujišića i Gorana Drobnjaka da se više bave politikom nego radom svog preduzeća, te da kao predstavnici sindikalnih organizacija moraju da brinu o interesu radnika, a ne samo o svom ličnom. On je demantovao da je zbog politike pritiskao radnike.

Izvor-pvportal

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Kvalitet vazduha u aprilu u Pljevljima značajno bolji u poređenju sa prethodnim mjesecima

U odnosu na praćene parametre kvaliteta vazduha tokom aprila, u Pljevljima je registrovan značajno bolji …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.