subota , oktobar 20 2018
Početna / Vijesti / Društvo / “Mostovi spajaju ljude” okupljaju sve više posjetilaca

“Mostovi spajaju ljude” okupljaju sve više posjetilaca

manifestacija 5Manifestacija “Mostovi spajaju ljude” svake godine okuplja sve veći broj učesnika i posjetilaca. Po lijepom vremenu i prijatnom druženju ove godine, deveti po redu festival – vašar okupio je preko 100 učesnika uglavnom iz Pljevalja i oko 300 posjetilaca u cilju povezivanja crnogorskih gradova i otvaranja turističke sezone na sjeveru.

Lijepo vrijeme i divna atmosfera doprinijeli su da druženje protekne u veseloj atmosferi. Pored svečanog defilea mažoretki iz Tivta, publici su se predstavili KUD “Volođa”, aforističari, pjesnici, paraglajding klub”Suri orao”, speleološki klub “Tron” i prvi put su fanovi oldtajmera mogli da uživaju u najstarijim  automobilima iz Pljevalja.  Nezaobilazna je i ovaj put bila NVO “Šarenica” sa štandom na kome je izložila ručne radove i suvenire.

U ime organizatora posjetiocima se obratio Mileta Kljajević, predsjednik NVO “Tara”, Vanja Šarović, iz TO Žabljak, Mersudin Halilović, sekretar Sekretarijata za društvene djelatnosti i Dragiša Sokić, direktor TO.

S.Z.

Opšrnije u narednom broju „Pljevaljskih novina“

manifestacija 1
manifestacija 4

 

 

 

manifestacija 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

manifestacija 2

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

IMG-f79b9f26ced5b988952963fbf663bf31-V

Amra Čolak Lagator: Žena velikog srca

Iako je rodni grad napustila prije tri decenije Amra Lagator (48), rođena Čolak, svoje Pljevljake …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *