četvrtak , 29 februara 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Motel Vodice ponovo počinje sa radom

Motel Vodice ponovo počinje sa radom

Nakon višegodišnje devastacije i totalnog zanemarivanja jednog od najljepših objekata u Crnoj Gori i simbola grada Pljevalja, motel „Vodice” ponovo počinje sa radom. 

Posljednjih nekoliko dana u stalnim smo pregovorima sa predsjednikom Opštine koji nam je velika podrška u samoj obnovi motela „Vodice”. Mnogi naši sugrađani su emotivno vezani za Motel i ovaj predivni dio grada pa je između ostalog i to jedan od razloga za ponovnim otvaranjem” ističe VD direktora DOO „Čistoća”, Goradana Lekić.

Stanje zatečetno u Motelu je alarmantno i zahtijeva hitnu rekonstukciju i adaptaciju svih prostorija. Cilj je da se u narednih petnaest dana obnovi veći dio Motela kako bi građani Pljevalja mogli da uživaju u najljepšem ambijentu našeg grada.

„Motel „Vodice” sa gradskim parkom je najljepši i najprepoznatljiviji dio grada. Oduvijek smo znali da ovaj biser Pljevalja nikada nije ni trebao biti zatvoren. Prepoznali smo potrebu za ponovnim otvaranjem i Opština Pljevlja će pružiti maksimalnu podršku menadžmentu DOO „Čistoća“. U našem gradu vrlo brzo počinje manifestacija „Pljevaljsko kulturno ljeto” i vjerujemo da će uskoro naši sugrađani kao i mnogi turisti uživati u čarima motela „Vodice“, istakao presjednik Opštine Pljevlja, dr Dario Vraneš.

Kako je pojasnila gospođa Lekić, za početak će raditi samo bife, a kasnije, u zavisnosti od mogućnosti i potreba otvoriće se i kuhinja.

Izvor-pvsvitanje

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Ministar Mujović posjetio Rudnik uglja nakon tragične pogibije radnika

Ministar enegetike i rudarstva Saša Mujović, državni sekretari ministarstva Loran Mohamad i Vesna Brajović, obišli …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.