subota , jul 2 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Načelnik Đurđević uručio Dariu diplomu za hrabrost i humanost

Načelnik Đurđević uručio Dariu diplomu za hrabrost i humanost

Načelnik Centra bezbjednosti Pljevlja Haris Đurđević je danas u službenim prostorijama ugostio dječaka Daria koji je 8. marta pokazao izuzetnu hrabrost i prisebnost pokušavajući da pomogne svojoj dvije godine mlađoj drugarici koja je prethodno upala u jamu ispunjenu vodom u ulici Narodne Revolucije u Pljevljima, a koju je potom uočio i spasio policijski službenik Novica Tomašević.

Načelnik Đurđević je istakao da mu je posebno zadovoljstvo i čast da upozna i u službenim prostorijama ugosti ovako hrabrog i humanog dječaka koji je svojim postupkom svima dao primjer i koji će sigurno pozitivno uticati na sve sugrađane i u njima probuditi osjećaje humanosti i požrtvovanja, zbog čega mu se i javno zahvalio, a kasnije u ime Uprave policije i uručio Diplomu – Pohvalu za iskazanu hrabrost, humanost i drugarstvo kao i simboličan poklon prigodan uzrastu dječaka.

Dječak je zajedno sa načelnikom Đurđevićem, obišao i prostorije Centra bezbjednosti Pljevlja, upoznao se sa policijskim službenicima, opremom i vozilima koju koriste u svom radu, gdje je posebno interesovanje pokazao za zaštitnu opremu i vozila koja koriste službenici interventnih grupa.

Dario sa načelnikom Đurđevićem
Dario sa načelnikom Đurđevićem

Majka dječaka se ovom prilikom zahvalila Upravi policije na pozivu, prijemu i poklonu, apelujući još jednom na medije i korisnike društvenih mreža da se uzdrže od objavljivanja neprovjerenih informacija kao i grubih komentara na portalima, naročito o temama koje se odnose na djecu, kao najranjivije kategorije društva.

Izvor gov.me

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Crkva-sv-Kozme-i-Damjana-osvecenje

Poziv na proslavu hramovne slave Sv. Kozme i Damjana u Strahovom Dolu

Slava crkve Svetih Kozme i Damjana, u Strahovom Dolu proslaviće 14. jula hramovnu slavu. Jutarnju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *