nedelja , maj 22 2022
Početna / Vijesti / Ekonomija / Nagradna igra „Lopta može pokrenuti nešto neprocjenjivo“

Nagradna igra „Lopta može pokrenuti nešto neprocjenjivo“

Erste banka u saradnji sa kompanijom Mastercard© pokreće nagradnu igru „Lopta može pokrenuti nešto neprocjenjivo“, za korisnike platnih kartica, građane i pravna lica.

 

U nagradnoj igri učestvuju korisnici debitnih i kreditnih platnih kartica Erste banke, rezidenti i državljani Crne Gore, koji u periodu od 11. marta do 4. maja ove godine obave najmanje deset transakcija pojedinačne vrijednosti od najmanje deset eura, a u ukupnom iznosu od 200 i više eura, na mjestima prodaje (POS terminali) ili preko interneta.

Erste banka će dobitnike nagraditi putovanjem na utakmicu finala Lige Šampiona koje će biti održano 1. juna u Madridu, na stadionu Wanda Metropolitano. Aranžman uključuje avionski i taksi prevoz Podgorica-Madrid-Podgorica, smještaj u hotelu na bazi dva noćenja s doručkom i kartu za utakmicu.

Ukupno četiri nagrade, dvije za građane (fizička lica) i dvije za pravna lica nosioce platnih kartica, biće izvučene metodom slučajnog odabira u prostorijama Erste banke 6. maja. Banka će o rezultatima obavijestiti dobitnike koristeći dostupne kontakt podatke iz svoje korisničke baze, a obavještenja će postaviti i na internet stranici www.erstebank.me i objaviti u dva dnevna lista sa nacionalnom pokrivenošću.

Nagradnom igrom banka želi da promoviše prednosti korišćenja Erste platnih kartica. Debitnim platnim karticama Erste banke moguće je bez provizije podizati gotovinu na bankomatima Erste u Crnoj Gori, kao i u još 11 zemalja regiona na bankomatima članica Erste i Sparkasse grupe.

(kraj)

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

nikola i lucic izdvojena

POTPISIVANJEM UGOVORA IZMEĐU EPCG I UPRAVE JAVNIH RADOVA ZAPOČETA REALIZACIJA PROJEKTA TOPLIFIKACIJE PLJEVALJA

Danas je u prostorijama TE “Pljevlja” (TEP) potpisan ugovor između Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i Uprave …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *