četvrtak , 30 novembra 2023
Početna / Vijesti / Sport / Najbolji sportisti Pljevalja u 2021. Marija Zuković i Goran Cerović

Najbolji sportisti Pljevalja u 2021. Marija Zuković i Goran Cerović

Biciklista Goran Cerović najbolji je sportista Pljevalja za 2021. godinu,  Marija Zuković, članica Streljačkog kluba “Centar”, najbolja je sportistkinja, a najbolja sportska ekipa u 2021. godini je  Košarkaški klub “Pljevlja”, odlučila je Komisija za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta, na osnovu rezultata ostvarenih u 2021. godini.
Donesena je Odluka da se za najboljeg mladog perspektivnog sportistu proglasi Tarik Raščić  (Kick Box klub Pljevlja), a za najbolju mladu sportistkinju Dina Katana  (KK “Ris” Pljevlja).
Za sportskog radnika godine je, prema odluci Komisije proglašen je Plakalo Mirhad (AMSK “AP Sport”), a za trenera godine Goran Marjanović (KK “Ris” Pljevlja).
Komisija je donijela odluku i da se posthumna priznanja za doprinos razvoju sporta za popularizaciju i rezultate ostvarene u prethodnom periodu dodijele porodicama Milorada Miša Perovića, trenera Odbojkaškog kluba “Rudar” i Tarika Gadžovića, dugogodišnjeg člana upravnog odbora RK “Rudar”, navedeno je u Odluci.
Takođe, za razvoj fudbalskog sporta u nošoj opštini, prema predlogu Komisije biće proglaš ŽFK “Breznica”.
Nagrade za najbolje biće uručene večeras (27. decembar) u na svečanoj ceremoniji koja će se održati u Centru za kulturu.
 Goran Cerovićmarija zukovićtarik raščićdina katanaKK Pljevljafk breznicaGoran MarjanovićMihad Plakalospecijalna priznanja

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Snijeg odložio meč Rudara

Utakmice 17. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige, u Bijelom Polju i Beranama, neće biti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.