utorak , 23 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / Nataša Marković na čelu SD Pljevlja

Nataša Marković na čelu SD Pljevlja

 

Nataša Marković izabrana je za predsjednicu Opštinskog odbrora Socijaldemokrata Pljevlja, na prvoj konstitutivnoj sjednici novog saziva, koja je održana 25. avgusta.

Kako su saopštili iz ove partije, sjednici je prisustvovao član Predsjedništva SD-a Crne Gore, dr Kenan Hrapović, koji je istakao da je Nataša Marković dala nesebičan doprinos, ne samo jačanju partijske infrastrukture, već i očuvanju i promovisanju socijaldemokratske ideje unutar partije i u široj društvenoj zajednici.

U saopštenju se ističe da je Nataša Marković zahvalila na jedinstvenoj podršci svim članovima OO SD, koji su posvećeni njegovanju istinskih vrijednosti socijaldemokratije i socijalne pravde.

– Nastavićemo na državnom nivou sa politikom koja nas jača kao društvo jednakosti i socijalne pravde, a na lokalnom nivou ćemo i dalje biti primjer odgovornog, savjesnog,transparentnog i predanog rada u službi svih građana – kazala je Marković.

Iz SD-a napominju da je Nataša Marković završila Ekonomski fakultet i Fakultet fizičke kulture, članica je Glavnog odbora SD-a, bila je odbornica u Skupštini opštine Pljevlja, vodila odbojkašku juniorsku reprezentaciju Crne Gore, a obavlja poslove direktorice lokalnog preduzeća Komunalne usluge.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.