četvrtak , jul 9 2020
Početna / Vijesti / Sport / Neda Beljkaš na prvom mjestu svjetske rang liste u kategoriji U10 E takmicenja

Neda Beljkaš na prvom mjestu svjetske rang liste u kategoriji U10 E takmicenja

NEDA BELJKAŠNa karate  E turniru New generation-turnament Montenegro 2020- sponsored by budosport.hr svjetske Ekarate serije uz učešće takmičara iz 45 država,takmičarka Karate kluba “Potoci” Neda Beljkaš u finalu ovog turnira. Do finala bila je bolja od takmicarke iz Irske, pobjedivši rezultatom 23,5:21,2, Ruskinju 23 : 22,4, takmicarku iz Austrije 23,9:22,8.U finalu će raditi protiv takmičarke iz Poljske.

Ovim plasmanom,nakon prvog mjesta na turniru SPORTDATA E-TURNAMENT WORLD SERIES-KATA #2 SPONSORED BY ARAWAZA Neda se nalazi na prvom mjestu svjetske rang liste u kategoriji U10 E takmicenja.

Treneri u klubu su više nego zadovoljni.

“ Nakon corona pauze,počeli smo intezivno da vježbamo, i da nadoknadimo propusteno. Ovi Eturniri su nam dobro došli da motivišemo naše takmičare jer nas u narednom periodu očekuju zvanična Državna prvenstva,a onda i plasman na balkansko prvenstvo i nastup za reprezentaciju Crne Gore,ponosni smo na ostvarene rezultate naših takmičara. U toku juna ucestvovaćemo na još 2 E turnira“, rekla je Ružica Maksimović,trener POTOKA.

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

lecic

Vuković: Odlazak Lečića u Crvenu Zvezdu pokazatelj je da smo na pravom putu

Luka Lečić je jedan od najtelontovanijih dječaka u svom uzrastu u regionu, novi član Crvene …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *