subota , avgust 17 2019
Početna / Vijesti / Ekonomija / Nova Idea – popusti i pokloni za potrošače i sjutra

Nova Idea – popusti i pokloni za potrošače i sjutra

IDEA je danas otvorila novu prodavnicu u Pljevljima u ulici Save Kovačevića bb. Na 150 metara kvadratnih možete naći širok asortiman proizvoda, počev od svježeg voća i povrća, odeljenja delikatesa, tu je i pekara sa svakodnevno svježim hljebom, pecivima i pakovanim kolačima.
Idea na Gukama
Na dan otvaranja, IDEA je za potrošače obezbijedila poklone i specijalne povoljnosti. Prvih 500 potrošača dočekali su pokloni, a svaka 100-ta kupovina je gratis,  dok su vlasnike Super Kartice nagradili trostrukim super bodovima. Najmlađi će dan provesti u druženju sa maskotom Kodijem.
Ako danas niste stigli, preporučujemo da novu IDEA prodavnicu u Pljevljima posjetite u utorak 21. maja, jer svi potrošači koji naprave račun od 5 i više eura, dobijaju srećku, zahvaljujući kojoj mogu da osvoje vrijedne poklone. Osim toga svaka 100- ta kupovina u novoj radnji je gratis, a Superkartičari dobijaju omiljene trostruke super bodove.
Ovo je 124 IDEA u Crnoj Gori. IDEA lanac prodavnica ima objekte u 19 gradova, što ga čini jednim od najvećih lanaca prodavnica u zemlji.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

zgrada rudnika-nova-ygrada

Rudnik uglja prošlu godinu završio sa dobitkom od oko 6,6 miliona evra

Na 30. redovnoj Skupštini akcionara Rudnika uglja AD Pljevlja, održanoj 05. jula 2019. godine, usvojen …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *