četvrtak , jun 4 2020
Početna / Vijesti / Kultura / NVO „Kišobran za sunce“ organizuje aukciju slika, dio sredstava ide u humanitarne svrhe

NVO „Kišobran za sunce“ organizuje aukciju slika, dio sredstava ide u humanitarne svrhe

U saradnji sa pekarom „Padrino“ pomoć će biti usmjerena najugroženijim socijalnim kategorijama stanovništva Pljevalja

Nvo „Kišobran za sunce“ Vas poziva da učestvujete u aukciji slika i licitirate!
Predstavili smo Vam 11 umjetničkih slika od sedam Pljevaljskih Akademskih slikara i afirmisanih slikara amatera!

Da ponovimo Nvo“Kišobran za sunce“ organizuje aukciju umjetničkih slika radi pomoći svojim sugrađanima! Propozicije licitiranja: kupac koji bude licitirao više od početne cijene ,kupio je sliku! Sredstva uplaćuje na žiroračun Nvo 510-30361-40!
Fotografisanu uplatnicu šalje na stranicu Nvo“Kišobran za sunce“ nakon čega će mu se kupljeno umjetničko djelo isporučiti na kućnu adresu ili adresu kompanije!

Za preduzeća koja se uključe u licitaciju važe propozicije, uplate novčanih sredstava sa računa na račun, a za fizička lica, da svoja sredstva mogu donirati u momentu preuzimanja slike.
Licitacija traje od 5.4. do 12.4 !
LICITIRAJTE! Hvala što dajete doprinos!

U ovom teškom vremenu ,pandemije covid 19,u kome se našao gotovo cijeli svijet NVO „Kišobran za sunce“i njeni članovi, ovih dana aktivno su angažovani ,kao odgovorni građani jedne civilizovane zajednice.

Osjećajući odgovornost prema čovjeku kao neprocjenjivom resursu ,NVO je pokrenula aukciju slika, koju posjeduje ,kako bi prikupljena sredstva od prodaje, usmjerila ,za nabavku životnih namirnica najugroženijem stanovništvu Opštine Pljevlja.
U dogovoru sa Lukom Pejovićem , pekara „Padrino“, dio sredstava od prodaje NVO će usmjeriti na žiroračun pekare , čiji se vlasnik, veoma odgovorno bavi humanitarnim radom duži niz godina, a veoma je angažovan i u ovom teškom vremenu , za nabavku namirnica koje su neophodne ugroženima u Opštini.

Dio sredstava uložiće za nabavku brašna ,ulja,šećera kao i sredstava za higijenu i donirati vjerskim zajednicama u Pljevljima , koje takođe pomažu građane !

13

1

 

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Manastir Dubocica

Vjernici u crkvi za Vasilijevdan- Mir u mojoj duši i mir u cjelom svijetu

Danas je radost obasjala srca pravoslavnih vjernika jer su po prvi put mogli da prisustvuju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *