utorak , april 7 2020
Početna / Vijesti / Društvo / NVU Turističko-rekreativni centar Rudnica održao obuku u okviru projekta ,,Rudnica vazdušna banja puna zdravih ukusa i tradicije“

NVU Turističko-rekreativni centar Rudnica održao obuku u okviru projekta ,,Rudnica vazdušna banja puna zdravih ukusa i tradicije“

 

 Dana 08.12.2019 godine u Rudnici Pljevlja,  NVU „Turističko rekreativni centar Rudnica“, održao je obuku u okviru projekta ,,Rudnica vazdušna banja puna zdravih ukusa i tradicije“.  Ovaj projekat podržan je od strane Regionalnog programa lokalne demokratije na  Zapadnom Balkanu.  ReLOaD program finansiran je od strane Evropske unije, a sprovodi ga Program Ujedinjenih nacija za razvoj( UNDP). U Crnoj Gori ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Pljevlja, Tivat ,Kotor, Nikšić i Podgorica.

Obuku je održao Bogdan Kovačevicć spec.turizma i hotelijerstva.  Na obuci je teorijski predstavljeno na koji način treba izvršiti preradu domaćih proizvoda, način pakovanja i ponude, i kako viškove svojih proizvoda ponuditi u turističke svrhe. Obuci je prisustvovalo 11 učesnika.

Projektom se želi postići promocija ruralnog turističkog potencijala sela Rudnica, i uključivanje većeg broja stanovništva sela u pružanju turističkih usluga.

slika za tekst obuka

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

policija

Zbog kršenja mjera šest osoba u Budvi kažnjeno sa ukupno 24.000 eura

Budvanska policije je 03. aprila lišila slobode šest bezbjednosno interesantnih lica zbog kršenja privremenih mjera …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *