sreda , 24 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / Obilježen Dan DPS- a u Pljevljima

Obilježen Dan DPS- a u Pljevljima

dan DPS 1

 

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Pljevlja organizovao je svečani koktel u Hotelu Pljevlja povodom 22. juna, dana partije.Uz prisustvo blizu hiljadu članova, simpatizera, poštovalaca i gostiju pokazana je sinergija naše organizacije u Pljevljima i iskazano zadovoljstvo rezultatima u predhodnim izbornim ciklusima.

Prisutnima su se obratili predsjednik opštinskog odbora Vlade Milinković i koordinator ispred predsjedništva partije dr Ilija Ašanin.U pozdravnim govorima istakli su zadovoljstvo postignutim pobjedama kako na predsjedničkim, tako i na lokalnim izborima.Posebna zahvalnost je iskazana svima onima koji su doprinjeli sjanom rezultatu,jer kako su istakli:”bez njih i njihove podrške mi ne bi bilu tu gdje jesmo”.

Najavljeno je posle dogovora sa koalicinomim partnerima fromiranje Lokalne uprave,na svim nivoima, od stručnih i sposobnih ljudi, koji znaju, mogu i hoće da podrede svoje lične interese opštim i tako odmah pristupe realizaciji izbornog programa za dobrobit svih građana naše opštine.

dan DPS 2

 

Informativna sluzba Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Pljevlja

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.