nedelja , 2 oktobra 2022
Početna / Vijesti / Sport / Odbojkaška reprezentacija na pripremama u Pljevljima

Odbojkaška reprezentacija na pripremama u Pljevljima

Nakon što je selektor muške seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Veljko Bašić odredio igrače za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019, naši odbojkaši su u ponedeljak 16. jula doputovali upravo u Pljevlja kako bi obavili prvu fazu priprema.

Kako saznajemo od reprezentativaca Ivana Ječmenice (našeg sugrađanina) i Aleksandra Minića, 28.jula ekspedicija od petnaest seniora preseliće se u Bijelo Polje gdje će nastaviti pripreme a 5. avgusta odlaze u Bar kako bi se pripremili za kvalifikacione utakmice koje su planirane da se odigraju u barskoj dvorani „Topolica“. Ječmenica igra na poziciji srednjeg blokera a Minić poziciju korektora i kako ističu  prva nedelja priprema protekla je sa dva treninga dnevno i nešto jačim intenzitetom rada. Slobodno vrijeme  koje imaju trude se da provedu u obilasku naših kulturnih i prirodnih znamenitosti u Pljevljima.

Naša reprezentacija je u grupi C sa selekcijama Moldavije, Slovačke  i Islanda. Prva utakmica zakazana je za 15. avgust u Moldaviji  gdje će naš nacionalni tim biti u gostima a nakon toga Crna Gora će 19. avgusta biti domaćin Slovačkoj a potom i Islandu 26. Avgusta. Preostala dva meča ostaju za januar 2019. godine protiv Francuske i Indonezije.

Odbojkašima predstoji hrabra i disciplinovana igra, želimo im sreću na predstojećim mečevima.

S.Duković

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

NVO “Sport za sve“ Pljevlja: Sjutra startuje Prva ulična trka „Pljevlja 2022“

Prva ulična trka „Pljevlja 2022“ će se održati dana 25.09.2022.godine (nedelja) u periodu od 11h-13h. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.