ponedeljak , novembar 29 2021
Početna / Vijesti / Politika / Odbornik Miroslav Bato Anđelić pristupio Demokratama

Odbornik Miroslav Bato Anđelić pristupio Demokratama

Najveća demokratska porodica u Crnoj Gori, brojnija je za još jednog uglednog člana, Miroslava Anđelića odbornika u Skupštini opštine Pljevlja. Demokrate kao najperspektivniji politički subjekt okupljaju sve veći broj mladih, sposobnih i stručnih ljudi. Posebno je zadovoljstvo kada ugledni političari postanu dio pobjedničkog tima. Odborniku Anđeliću dobrodošlicu je poželio predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, koji je istakao da svakim danom širom Crne Gore ideju Pobjeda, a ne podjela prepoznaje sve veći broj građana.

„Već sada je izvjesno da je DPS tamna prošlost Crne Gore, a da su Demokrate svijetla budućnost i da pobjedu Demokratske Crne Gore, a poraz DPS-a više niko i ništa ne može zaustaviti“ – zaključio je predsjednik Bečić.

„Vrijeme je da zajedničkim snagama nakon 27 godina stanemo na put uništavanju Pljevalja i Crne Gore. Nemam dilemu da je Demokratska Crna Gora iskrena snaga koja će nakon ubjedljive pobjede na predstojećim izborima na proljeće 2018. godine biti pokretač razvoja opštine Pljevlja. Ovu činjenicu prepoznaje ogroman broj mojih sugrađana, pa otuda je potpuno jasna masovna podrška politici Demokrata. Pljevlja više nemaju vremena da gube, nemaju vremena da čekaju, došlo je vrijeme za pobjede“. – istakao je odbornik Miroslav Anđelić.Bato Anđelić

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

DPS

DPS Pljevlja: Svaki incident mora da bude procesuiran, a počinilac kažnjen.

Opštinski odbor DPS poručuje da su Pljevlja bila i ostaće grad tolerancije i međusobnog uvažavanja. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *