četvrtak , 29 septembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Oduzete cigarete u vrijednosti od 50 hiljada eura

Oduzete cigarete u vrijednosti od 50 hiljada eura

Pljevaljska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv sugrađanina M.V. (37) nakon što su pregledom njegovog vozila pronašli i oduzeli pronašli i oduzeli 3.650 šteka cigareta bez akciznih markica u vrijednosti od oko 50.000 eura.

Pljevaljska policij je na putnom pravcu Đurevića Tara – Pljevlja zaustavila i kontrolisala kombi marke „Mercedes“ kojim je upravljao M.V.

„Vozilo je pregledano u krugu CB Pljevlja i tom prilikom policijski službenici su u tovarnom dijelu ovog vozila pronašli i oduzeli 3.650 šteka sa po 10 paklica cigareta bez akciznih markica čiji je promet ograničen, u vrijednosti od oko 50.000 eura“, kazali su iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima koji je naložio da se protiv M.V. podnese krivična prijava u redovnom postupku bog postojana osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

cigara

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Službenici Uprave policije posjetili Osnovnu školu “Salko Aljković”

Juče, 26.09.2022. godine, službenici Uprave policije- Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja, Almira Marković i Predrag Jović posjetili …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.