subota , novembar 28 2020
Početna / Vijesti / Društvo / “OLDTAJMER KLUB PLJEVLJA” POSTAVIO TABLE SA PORUKOM “VOZI – ŽIVOT NE UGROZI”

“OLDTAJMER KLUB PLJEVLJA” POSTAVIO TABLE SA PORUKOM “VOZI – ŽIVOT NE UGROZI”

U okviru projekta “ Sigurnost i bezbjednost učesnika u saobraćaju” NVU “Oldtajmer klub Pljevlja je postavio table sa porukom “Vozi – Život ne ugrozi” Poruka ima za cilj da upozori vozače da brzinu prilagode uslovima puta i na taj način izbjegnu neženjene posledice i nedovedu u opasnost kako svoj, tako ni živote drugih učesnika u saobraćaju.

Table su postavljene na tri putna pravca: Pljevlja – Đurđevića Tara u mjestu Odžak; Pljevlja – Granični prelaz Ranče na Trlici; Pljevlja – Metaljka u mjestu Dajevića Han.

Projektom se želi povećati bezbjednost svih učesnika u saobraćaju ( pješaka, vozača) na području opštine Pljevlja. Cilj da učesnike u saobraćuju upoziromo na moguće neželjene posledice nepoštovanja pravila bezbjednosti saobraćaja. Poboljšanje bezbjednosti u drumskom saobraćaju  je veoma  kompleksan izazov kako na nacionalnom  tako i na lokanom nivou i rješenje ovog izuzetno složenog  problema  je u multisektorskom, multitematskom  i muldidisciplinarnom  pristupu  uz angažovanje svih segmenta društva.

oldtjmer 1

Glavni cilj projekta je povećanje nivoa svijesti građana o značaju poboljšanja sigurnosti i bezbijednosti u saobraćaju, radi očuvanja ljudskih života, materijalnih vrijednosti.

oldatjamer 2

Projekat je podržan od strane Ministarstva saobraćaja i pomorstva Crne Gore, a kroz javni konkurs “Čuvaš sebe, čuvaš druge”.

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

korona

Danas pet preminulih od korona virusa, 520 zaraženih, iz Pljevalja 25

Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *