nedelja , 4 decembra 2022
Početna / Vijesti / Politika / OO Demokrata o „crvenim obrazima, Lolinoj eri, mafijaškom kartelu, demagoškim projektima“

OO Demokrata o „crvenim obrazima, Lolinoj eri, mafijaškom kartelu, demagoškim projektima“

Očigledno je da su se pripadnici zadnje linije odbrane lopovskog režima  u Pljevljima okuražili nakon Đačićevog napuštanja vladajuće partije. Vjerovatno su obrazi prestali da bride od kada je ukinuta Mirkova diktatura u OO DPS Pljevlja, pa su na krilima  lažne razgoropađenosti počeli da izdaju slavodobitna saopštenja.
Gospodo, vama je predsjednik Opštine pobjegao sa tog mjesta glavom bez obzira i ne samo da je pobjegao, nego se  jos iščlanio iz DPS-a! Toliko ste uspješni  da vam je čovjek u koga ste polagali najviše u političkom smislu kidnuo, ne osvrćući se za sobom ni časa.
Razumijemo potrebu da se isti oni, usled sopstvene isfrustriranosti, sada javljaju kako bi skrenuli pažnju na sebe, jer praznine posle Đačićeve bježanije moraju da se popune.

Pošto ste se u toj organizaciji, koja se formalno zove OO DPS Pljevlja, a suštinski liči na međusobno zaraćeni mafijaški kartel, odlučili da nas napadnete na temu partijskog zapošljavanja, ovom prilikom želimo da vas pitamo da li je realno da želite da poentirate na temu koju ste vi osmislili i patentirali za poslednjih 30 godina.

Ukoliko želite, možemo da pomenemo svakog funkcionera Demokrata i svakog funkcionera DPS-a, pa onda da vidimo ko je gdje zaposlen i koliko koštaju mjesečni apetiti DPS familija na lokalnom nivou.

Bojimo se da će vam se obrazi opet crvenjeti kao u „Lolinoj eri“, samo ovog puta od stida kada građani vide koliko ste duboko uhljebili cijele porodice, a sve pod plaštom lažnog patriotizma i zaštite države. Dok vaši birači kopaju po kontejnerima, dok običan svijet jedva preživljava, porodice lokalnih funkcionera DPS-a su zaposjele državne firme kao da su im ostavljene u nasljedstvo.

Kada ste već tako uporni i kada trčite pred rudu, hajde da pred licem javnosti utvrdimo ko je demagog.  Korisno je radi građana, da zajedno osvježimo pamćenje.
Ko je obećao aerodrom, DPS ili Demokrate? Gdje je pista? Gdje su avioni, gospodo?Ko je obećao prugu Pljevlja-Bijelo Polje, DPS ili Demokrate? Gdje su vozovi?Ko obeća Cementaru, DPS ili Demokrate? Pokažite građanima gdje je to izgrađena i kada?Je li Đukanović ili Bečić obećao Drugi blok Termoelektrane? Gdje je?Šta je bilo sa toplifikacijom, Toplanom? Sljedeće godine se navršava tri decenije od prvog obećanja toplifikacije i obilježavanje jubilarne hiljadite najave ove investicije.Gdje su nova radna mjesta? Nabrojte makar dva novootvorena.
Na kraju, takvi poput vas prozivaju nekoga za zapošljavanje, a sami ste ojadili ovu državu rođačkim i porodičnim zapošljavanjem. Taj film više nećete gledati. Ali ćete  gledati  „Kako je biti na slobodi“ u režiji grupe DPS režisera, kao i čuveno režisersko ostvarenje Mila Đukanovića „Samica “ ili, pak, „Četiri zida i stolica“.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST DEMOKRATA
 
OO Demokrata Pljevlja

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Usvojene izmjene Zakona o predsjedniku

Poslanici Skupštine Crne Gore usvojili su izmjene Zakona o predsjedniku Crne Gore, koje je predložio …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.