sreda , januar 27 2021
Početna / Vijesti / Politika / OO Demokrata Pljevlja: Danonoćno ćemo motriti i organizovati čuvanje Husein pašine džamije i objekata Islamske zajednice

OO Demokrata Pljevlja: Danonoćno ćemo motriti i organizovati čuvanje Husein pašine džamije i objekata Islamske zajednice

 

 

Odlazeći režim u Pljevljima već treći dan pokušava da izazove vjersku i nacionalnu netrpeljivost i da, kao i mnogo godina do sada , napravi razdor među komšijama i prijateljima.
Nakon što su politički nokautirani u Pljevljima, kao i u cijeloj Crnoj Gori, hvatajući se za slamku spasa, mračni umovi iz najtamnijih kuloara UDBE pišu uvrijedljive grafite po Pljevljima, lome stakla političkih organizacija i Islamske vjerske zajednice, ne bi li u haosu koji žele da izazovu, ušićarili još koji dan na vlasti.

Demokratska Crna Gora najoštrije osuđuje svaki napad na političke  i vjerske predstavnike, kao i na objekte političkih partija i vjerskih zajednica.

Ovim putem informišemo sve građane Pljevalja, naše komšije i prijatelje islamske vjeroispovijesti,  da će predstavnici, aktivisti i simpatizeri Demokrata danonoćno motriti i organizovati čuvanje Husein pašine džamije, objekata Islamske zajednice kao i svih ostalih svetinja naših sugrađana islamske vjeroispovijesti u Pljevljima.

Na kraju poručujemo, da ako smo uspjeli da odbranimo pravoslavne svetinje u Crnoj Gori od besomučnih napada bivšeg Đukanovićevog režima, isto tako nećemo dozvoliti da isti režim, u svojim poslednjim satima na vlasti, pokuša zavaditi braću komšije i prijatelje. Snažno ćemo se, na miran, demokratski, pomiriteljski način suočiti sa svim režiskim satrapima koji pokušavaju da stvore haos, a samo zbog par dana više na vlasti.

 

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST DEMOKRATA

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Vladislav-Bojovic

Bojović: Nova vlada da ne slijedi Đukanovićevu politiku prema Srbiji

U Crnoj Gori se u dužem vremenskom periodu uspostavlja matrica po kojoj je Srbija kriva …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *