četvrtak , april 22 2021
Početna / Vijesti / Politika / OO Demokratske Crne Gore Pljevlja: DPS hvalisanje kao potreba za duvanje u vlastita jedra

OO Demokratske Crne Gore Pljevlja: DPS hvalisanje kao potreba za duvanje u vlastita jedra

Postskupštinsko saopštenje DPS-a, kojim pokušavaju podići sopstveni rejting, jednostavno ne pogađa projektovanu metu. Kako drugačije tumačiti ničim izazvano hvalisanje postignutim, osim kao potrebu za duvanje u vlastita jedra kako bi se ova olupina od lokalne vlasti nekako dovukla do lokalnih izbora. Poslednjih na kojima oni kao partija mogu učestvovati kao bilo kakav relevantan faktor, jer posle njih neće postojati.

Pošto se već hvale postignutim, da ih posjetimo da su pod njihovom upravom uništena sva lokalna preduzeća, neka otjerana u stečaj, neka likvidirana dok neka tek očekuju istu sudbinu. Naravno, radnici su poslati na ulicu, po već isprobanom modelu ekonomskog maga Radojice Grbe. Upravo se njegova sjenka nadvila nad pljevaljski Vodovod, što bi predstavljalo najveći poraz aktuelne lokalne administracije.

Upravo činjenica da ste uništili sve čega ste se dohvatili neutrališe vaše fantazije o nekakvom unaprađenju situacije u Pljevljima, jer je vaša politika unazadila grad barem pedesetak godina.

Ovom prilikom vas ostavljamo da sanjarite i maštate, računajući da će se na nekim od budućih izbornih procesa desiti čudo, koje će vas još koji mandat zadržati u udobnim foteljama. A mi ćemo se potruditi da vas iz tog političkog sna uskoro i probudimo.

OO Demokratske Crne Gore Pljevlja

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

demokrate logo

Demokrate – Nebuloza je da iko od nas ima problem da bilo koji Bošnjak ili Musliman bude na nekoj čelnoj poziciji

Demokrate najoštrije osuđuju primitivizam i šovinizam koji se u Pljevljima i svim drugim gradovima u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *