utorak , 28 novembra 2023
Početna / Vijesti / Politika / OO SNP: PUTUJUĆI KARAVAN SE SVEO NA SKUP PAR STOTINA FUNKCIONERA DEMOKRATA

OO SNP: PUTUJUĆI KARAVAN SE SVEO NA SKUP PAR STOTINA FUNKCIONERA DEMOKRATA

Poštovani građani Pljevalja i Crne Gore,

Ovih dana smo svjedoci da se putujući karavan Demokrata sveo na svega par stotina ljudi uglavnom funkcionera ove političke grupacije koji pokušavaju sačuvati svoje fotelje. Da su Demokrate doživljele potpuni fijasko potvrđuju poslednja okupljanja u Podgorici gde je bilo prisutno svega par stotina ljudi, a da oni kroz fotografije pokušavaju javnosti predstaviti masovni skup građana. Ritual ovih skupova je standardan, gde okupljeni građani dočekuju svoga „cara“ koji dolazi uz zvuke muzike koja se nekada slušala na slavljima DPS-a.

Skupovi u Pljevljima su održani u par navrata, gde je prisustvovao i veći broj građana iz drugih gradova Crne Gore. Na skupovima u Pljevljima uglavnom su govorili funkcioneri ove političke grupacije pokušavajući da ubijede građane Pljevalja da se radi o političkoj izdaji, i da oni žele da odbrane izbornu volju građana. Građanima Pljevalja o poštenoj politici su pričali i oni koji nijesu izašli na birališta 30. avgusta, kao i oni koji su velikodušno podržavali DPS.

Građanima Pljevalja mora biti jasno da Demokrate ne brane izbornu volju građana, već brane svoje fotelje na rukovodećim mjestima u Crnoj Gori. Podsjetimo građane Pljevalja da njihova uskostranačka politika porodičnog zapošljavanja na visokim pozicijama može biti samo njihova trenutna, prolazna privilegija, koja ih vodi u potpuni fijasko.

Na jednodnevnom izletu koji su Demokrate organizovale na Žabljaku bilo je više Pljevljaka, nego časnih Žabljačana, koji su prepoznali namjere političke grupacije koja je nastala iz SNP-a i napustili časne i poštene članove SNP-a, u želji da se proslave kao uspješni Evropejci.

Žalosno je da oni koji su dobili mnogo od SNP-a i koji su prve političke korake napravili u SNP-u, a zatim na sraman i kukavički način napustili SNP pozivaju građane Pljevalja da im se pridruže u borbi za odbranu njihovih fotelja. Možda nekima koji iznose neistine protiv časnog članstva SNP-a Pljevlja ni najbolji sapun neće pomoći da operu svoj prethodno zaprljani obraz.

OO SNP-a Pljevlja

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

ČEMU VAKAT TOME I VRIJEME

Moralo je da prođe 78 godina da se pored jame na Stražici, u koju su …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.