subota , 20 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / OODPS:Zaboravili ste kako ste dvadeset godina uništavali nas grad,mi nismo

OODPS:Zaboravili ste kako ste dvadeset godina uništavali nas grad,mi nismo

Demagozi izgleda, kao da su zaboravili da su dvadeset godina u Pljevljima činili vlast?!  Da li misle da je dovoljno to što su se preobukli, i vezali crvenu kravatu  pa da im se otpiše sva ona šteta koja je gradu nanijeta za vrijeme dok su njihovi ljudi vladali našim  gradom.  Suštinski činili su vlast, a svojim djelima pokazali da su najžešća opozicija Pljevljima, ali i Crnoj Gori. Jasno je da ih sujeta a prije svega neizdrživa želja da politikantski profitiraju, sprječava da vide koliko je za nekoliko godina urađano u našem gradu. Za razliku od “ Demagoga“ , naši sugrađani vide da se infrastrukturnim projektima i kontinuiranim ulaganjima, Pljevlja razvijaju.

Planirani projekti i oni koji su već realizovani,  svakom dobronamjernom, a Demagozi to očigledno nisu, su dokaz da naša Pljevlja dobijaju  obrise savremenog i modernog grada.

Što se nas tiče, nemamo ništa protiv,  da Demagozi nastave  svojim stranputicama: od ideoloških do moralnih. Sretan im put… Za to vrijeme , mi ćemo zajedno sa našim sugrađanima, mjenjati naš grad na bolje i sanirati štetu koju su Demagozi i njihovi koalicioni partneri napravili ovom gradu tokom svoje vladavine. Zato smo sigurni da će mudre Pljevljanke i Pljevljaci prepoznati naš trud, radi i pregnuće i pokazati na izborima da se djela cijene a ne prazne demagoške priče i politikantske manipulacije.

 

OPŠTINSKI ODBOR DPSa PLJEVLJA

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.