subota , 20 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / OONSD: Odlučujuća bitka protiv okupacije Crne Gore

OONSD: Odlučujuća bitka protiv okupacije Crne Gore

Danas na praznik Svetog Vasilija Ostroškog i Tvrdoškog – održana je druga redovna sjednica novoizabranog Opštinskog odbora Nove srpske demokratije u Pljevljima. Sjednici su prisustvovala 104 od ukupno 124 člana.
Za predsjednika Opštinskog odbora  je izabran Milan Lekić, diplomirani inženjer rudarstva.
 Na istoj sjednici izabran je predsjednik Izvršnog odbora i potpredsjednici Opštinskog odbora. Za predsjednika Izvršnog odbora izabran je Dragoljub Krezović, diplomirani inženjer elektrotehnike, a na tri potpredsjednička mjesta imenovani su Vuk Zuković (diplomirani ekonomista), Milko Živković (poljoprivrednik) i Violeta Laković (diplomirani politikolog). Sjednicom je predsjedavao najstariji član Opštinskog odbora NSD – Pljevlja, Pavle Obradović.
Na istoj sjednici je analizirana aktuelna politička situacija u Crnoj Gori, sa posebnim osvrtom na Opštinu Pljevlja. Opštinski odbor je najoštrije osudio medijsku hajku koja se organizovano sprovodi nad Novom srpskom demokratijom i Demokratskim frontom kao najjačim opozicionim subjektima u Crnoj Gori. Zaključeno je da Novoj srpskoj demokratiji predstoji odlučujuća bitka na planu rušenja odnarođenog kriminalizovanog režima Mila Đukanovića koji je okupirao Crnu Goru i da zbog toga u predstojećem periodu treba maksimalno aktivirati cjelokupnu stranačku infrastrukturu kako bi što prije došlo do rušenja režima u Pljevljima, ali i u cijeloj Crnoj Gori. Opštinski odbor je ovlastio predsjednika Milana Lekića da može razgovarati sa predstavnicima svih istinskih opozicionih stranaka po pitanju smjene odnarođene lokalne i državne vlasti. Predsjednik Lekić je zahvalio svim članovima Opštinskog odbora na ukazanom povjerenju i istakao da aktuelni režim u Crnoj Gori broji poslednje dane i da mu treba zadati završni udarac koji će ga poslati na smetlište istorije – tamo gdje se već nalaze brojni okupatori i izdajnici srpskog naroda i Crne Gore. Lekić je konstatovao da NSD u Pljevljima ima izuzetno jaku stranačku infrastrukturu koja svakim danom postaje jača i da će spremno dočekati predstokeće lokalne izbore.
U završnoj riječi predsjednik opštinskog odbora je pozvao sve prisutne da zajedno proslave krsnu slavu Svetog Vasilija Ostroškog u Restoranu „Albona“ gdje se očekuje preko hiljadu gostiju. Proslavi Krsne slave prisustvovaće Andrija Mandić, predsjednik Nove srpske demokratije, predstavnici koalicionih stranaka iz Demokratskog fronta, kao i predstavnici ostalih opozicionih stranaka sa teritorije Opštine Pljevlja.
Informativna služba OO NSD

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.