sreda , 21 februara 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Opremanje ribolovnih revira na Ćehotini parkovskim mobilijarom

Opremanje ribolovnih revira na Ćehotini parkovskim mobilijarom

Nvo “LEGALIS” u saradnji sa SRK “Ljipljan” Pljevlja, u okviru projekta “Održivi razvoj ribolovnog turizma”, koji je podržan kroz Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, a koji  finansira EU,a sprovodi UNDP radi na postavljanju parkovskog mobilijara i info fly fishing tabli u zoni ribolovnih revira na rijeci Ćehotini. Postavljanje parkovskog mobilijara se vrši na  lokacijama Rabitlje i Voloder.

Značaj ovog projekta je veliki sa aspekta razvoja ribolovnog turizma u opštini Pljevlja, kao novog  brenda opštine, a što će doprinijeti povećanju broja posjeta turista, kao i povećanju broja preduzetnika u oblasti ruralnog odnosno ribolovnog turizma, broja turista koji koriste ribolovnu turističku ponudu, ali i ukupnog broja noćenja i ugostiteljskih usluga, naročito na ruralnom području opštine Pljevlja.

Iz Nvo “Legalis” su naglasilis da SRK “Lipljan” Pljevlja ulaže velike napore u promociji i razvoju ribolovnog turizma u našoj opštini, što daje za rezultat posjetu kako domaćih tako i inostranih ljubitelja u ovaj vid turizma.

ribolovni mobilijarlegalis ribolovni mat

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Spajić: Došli smo do održivog rješenja sa Sindikatom prosvjete

Predstavnici Vlade na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem postigli su dogovor sa Sindikatom prosvjete o …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.