nedelja , 25 februara 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Oprez zbog mogućih sitnijih odrona

Oprez zbog mogućih sitnijih odrona

Iz AMSCG apelovali su na vozače da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima

U Crnoj Gori jutros se saobraća uz uglavnom povoljne vremenske uslove, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG), koji je upozorio na moguće sitnije odrone duž klisura i usjeka.

Iz AMSCG apelovali su na vozače da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani zbog rekonstrukcije će saobraćaj biti obustavljen od devet do 15 sati.

Na regionalnom putu R-13, na dionici Bioče-Mateševo, od Nožica do Lopata, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od deset do 14 sati.

Na regionalnom putu Pljevlja – Metaljka saobraćaj će zbog radova biti obustavljen od deset do 14 sati.

Na dionici regionalnog puta R-23 Bogetići – Glava Zete saobraćaj će zbog asfaltiranja biti obustavljen od devet do 12 i od 13 do 16 sati.

U istom terminu neće biti saobraćaja na dionici regionalnog puta R-17 dionica Čevo – Riđani.

Privremeno se odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog radova na sanaciji kosine ispred tunela Ivica, na magistralnom putu M-6 dionica tunel Ivica-Šavnik.

Na magistralnom putu M-10, dionica Podgorica – Cetinje,lokalitet Donja Gorica, zbog asfaltiranja doći će do promjene režima saobraćaja sa dvije kolovozne trake na jednu u jednom pravcu.

Od sedam do 19 sati promjenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na magistralnom putu M-1 Petrovac – Bar – Ulcinj, M-1 Krtolska raskrsnica – Petrovac i M-11 dionica Lepetani-Krtolska raskrsnica zbog asfaltiranja.

Saobraćaj na magistralnom putu M-5 Ribarevine –Dračenovac u mjestu Rožaje promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog sanacije zidova.

Saobraćaj na putu Mateševo – Kolašin zbog rekonstrukcije je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 Podgorica-Bioče, zbog izgradnje bulevara Vilija Branta, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-8 Lipci – Grahovo –Vilusi i Debeli Brijeg –Kotor saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati zbog asfaltiranja.

Od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Budvi je, na putu od Prijevora do Lastve Grbaljske, zbog radova na regionalnom vodovodu, saobraćaj promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a totalno obustavljen od deset do 14 sati.

Izvor-dan

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Stanje na putevima: Putevi mokri i klizavi, smanjena vidljivost

Na putevima u zemlji danas se saobraća po mokrim i kilzavim kolovozima uz smanjenu vidljivost. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.