ponedeljak , 25 septembra 2023
Početna / Vijesti / Društvo / Opšta bolnica zahvaljuje sugrađanima na javno upućenoj pohvali

Opšta bolnica zahvaljuje sugrađanima na javno upućenoj pohvali

Povodom objavljenog članka na portalu pvnovine“ PISMO ZAHVALNOSTI KOVID PACIJENTA “ menadžment i osoblje Opšte bolnice Pljevlja uputilo  reagovanje u kome izražavju zahvalnost na podršci pljevaljskom medicinskom osoblju. Prenosimo reagovanje u cjelini

-Povodom riječi zahvalnosti od strane  pacijenta upućenih našem osoblju izražavamo veliko zadovoljstvo, prije svega zbog pozitivnog ishoda liječenja, a onda i zbog činjenice da naši pacijenti u ovom teškim danima za sve nas, prepoznaju trud i požrtvovanost našeg osoblja.

Iako umorni, jer epidemija već dugo traje i niko ne zna kada će sve ovo biti iza nas, medicinskom osoblju je najveća satisfakcija za svoj rad, uspješno izlečenje svojih pacijenata, a kada na sve to dođe i javno priznanje i pohvala, onda se umor ostavi po strani i ide dalje u osvajanje zdravlja za sve naše sugrađane.

Dragi naši sugrađani,

Menadžment i osoblje Opšte bolnice Vam najiskrenije zahvaljuje na javno upućenoj pohvali, a sve još jednom pozivamo da zajedno budemo dio rješenja ogromne epidemijske pošasti koja je zahvatila cijeli svijet, a i naš grad, navodi se u reagovanju menadžmenta i osoblja Opšte bolnice.

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Održana konferencija za medije menadžmenta Vodovoda o teškoj finansijskoj situaciji u preduzeću

Menadžment lokalnog preduzeća „Vodovod“ je u sali Skupštine opštine Pljevlja organizovao pres na kome su …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.