nedelja , oktobar 24 2021
Početna / Vijesti / Društvo / Opština rapisala tender za nabavku peleta i briketa

Opština rapisala tender za nabavku peleta i briketa

Opština Pljevlja raspisala je javni tender za nabaku 200 tona briketa i 1050 tona peleta. Ukupna vrijednost nabavke je 244 hiljade eura.

Opština Pljevlja raspisala je otvoreni postupak javne nabavke teneder za nabavku čvstog goriva-briketa i peleta. Ukupna vrijednost nabake je 244 hiljade eura. Prema riječima Dijane Čepić, službenice za javne nabavke tenderom se traži 200 tona briketa, procjenjena vrijednost sa PDV-om je 36 hiljada i 1050 tona peleta, procjenjena vrijednost sa uračunatim PDV-om je 208 hiljada eura. Bitne karakteristike bio goriva su zadovoljavajuća vlažnost oko 10 posto, sadržaj pepela oko 2,5 posto, kalorične vrijednosti od 16 do 19 mega-džula po kilogramu i bez aditiva.

Sredstva za javnu nabavku obezbjeđena su Budžetom opštine, a za građane će i ove grejne sezone biti po subvencionisanim cijenama. Postupak javne nabavke sprovešće Komisija za otvaranje i vrednovanje ponuda u roku od 90 dana od dana objavljivanja tenderske dokumentacije. Ponude se predaju do 30. avgusta u 11 sati a otvaranje ponuda zakazano je istoga dana u 11 sati 30 minuta u prostorijama opštine Pljevlja.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Proslava hramovne slave Sv. Petke

Proslava Svete Petke uz molitvu, litiju i duhovnu muziku

  Srpska pravoslavna crkvena opština Pljevlja najavila je proslavu hramovne slave 27. oktobra. Toga dana …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *