četvrtak , 29 septembra 2022
Početna / Vijesti / Sport / Opština Pljevlja pokrovitelj prve atletske ulične trke u Pljevljima

Opština Pljevlja pokrovitelj prve atletske ulične trke u Pljevljima

Povodom obilježavanja Evropske nedelje sporta, u Pljevljima će 25. septembra prvi put biti održana atletska ulična trka.

Sportsku manifestaciju “Run 4Health“ pod pokroviteljstvom  Opštine Pljevlja organizuje NVO “Sport za sve”.

U okviru manifestacije održaće se trke za više uzrasnih kategorija i to trka za osnovce, pionire, juniore i seniore, a trčaće se Tršovom i ulicom Vuka Karadžića, gradskim parkom  i ulicom Mila Peruničića, sve do cilja, trga “13. jul”, što će ujedno biti i start trke.

Na trkama će učestvovati altetičari iz Crne Gore, a očekuje se učešće i velikog broja atletskih veterana i rekreativaca.

Podsjećamo, pored opštine Pljevlja koja je pokrovitelj ove sportske manifestacije, pomoć u realizaciji  trke pružili su EPCG, Rudnik Uglja Pljevlja, Turistička organizacija i Nlb banka.

Prijave za učešće otvorene su do 23. septembra,  a ostvaruju se elektronskim putem: https://runtrace.net/pljevlja2022/reg?fbclid=IwAR0tnjkeCo6-DTGF_TF_MtE-TM9Qp9xuI8tPuuP5iBDxDPZ-yJT8Yal2ZFg

Prijavite se!

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Rade Petrić na čelu KK Jedinstvo

Košarkaški trener, Pljevljak,  Rade Petrić, novi je šef stručnog štaba KK „Jedinstvo“. Mlada košarkaška reprezentacija …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.