ponedeljak , februar 17 2020
Početna / Vijesti / Društvo / Opštine Budva i Kotor pomoći će RTV „Pljevlja“

Opštine Budva i Kotor pomoći će RTV „Pljevlja“

Predsjednici primorskih opšrina Kotora i Budve Vladimir Jokić i Dragan Krapović uputili su pismo direktoru RTV Pljevlja u kom izražavaju žaljenje zbog požara koji je uništio prostorije i opremu RTV Pljevlja i ponudili pomoć.

U pismu podrške se kaže:

Poštovani gospodine Miličiću,

U ime opština Budva i Kotor, kao i u naše lično ime izražavamo žaljenje zbog požara koji je zadesio Vašu kuću.

Putem medija smo saznali za požar u kojem su stradale prostorije i oprema RTV Pljevlja. Informacije koje smo dobili su nas duboko pogodile, naročito cijeneći ulogu koju slobodni mediji imaju u demokratskim društvima, kao i ulogu Vašeg medija u demokratizaciji naše države.

Znajući u kakvim se finansijskim problemima nalazila Vaša kuća, te da je požar koji je zadesio RTV Pljevlja nepogoda koja bi mogla trajno da spriječi dalji rad televizije, našli smo za potrebno da se Vama i zaposlenima u Vašem kolektivu obratimo na ovaj način.

Ovim putem Vas obavještavamo da su opštine Budva i Kotor spremne da u granicama svojih mogućnosti pomognu obnovu stradalih RTV Pljevlja, kako materijalno tako i na drugi način koji nađete za potrebno. Kako bi ovu vrstu pomoći realizovali, na raspolaganju smo Vam da dogovorimo načine i vremenski rok u kojima Vam je pomoć najpotrebnija.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Sarajevo-640x480

Istočno Sarajevo uz vjerujući narod Crne Gore!

Podrška odbrani svetinja iz Istočnog Sarajeva Uprkos institucionalnim i političkim izazovima koji potresaju Republiku Srpsku …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *